Prikazi

Philips Brilliance 499P9H

Philips Brilliance 499P9H

Osim što pruža jedinstveno iskustvo korišćenja dva monitora široke dijagonale u jednom uređaju, višestruko nagrađivani Philipsov model donosi i funkcije za povećavanje produktivnosti, kao što su USB-C i iskačuća veb kamera sa podrškom za Windows Hello…

Dalje »

Oukitel WP5

Oukitel WP5

Kada je potrebno da telefon koristite u zahtevnim vremenskim usloviima gde vas vrebaju sneg, kiša, blato ili pak visoke temperature, sunce i prašina, jedino sigurno rešenje može biti neki robusni model iz teške kategorije poput novog pulena kompanije Oukitel...

Dalje »

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

Dalje »

BenQ W2000 »

Huawei P30 serija »

BenQ MH535 »

AKTUELNO

 

VESTI

Comtrade predstavio Tesla televizore

Napisao misha, 2014-12-14 23:10:33 u Novosti

Nakon uspešne linije pristupačnih Tesla tableta, kompanija Comtrade domaćem tržištu nudi i kvalitetne Tesla televizore. Kompanija je predstavila tri nova modela televizora koje će ponuditi kao deo svog Tesla portfolia. Ove TV uređaje odlikuju odlične performanse i moderan dizajn, pristupačne cene i izbor dijagonala za sve potrebe i želje korisnika, poručuju iz ove kompanije.

 

 

Bez obzira za koji se model opredelite, možete da očekujete najsavremeniji dizajn tankih ivica ekrana u kombinaciji sa elegantnim, niklovanim metalnim postoljem sa nožicama. I metalni okvir televizora doprinosi utisku o visokom kvalitetu uređaja i oplemenjuje enterijer. Tesla televizori su ogledalo napredne tehnologije izrade, ali i odgovor na rastuće kriterijume kupaca u Srbiji i širom sveta, kažu u kompaniji Comtrade.

 

 

Televizori dolaze sa PVA panelom odličnog kvaliteta, koga odlikuje dobra slika bez obzira da li gledate obične televizijske kanale, HD kanale ili prikaz sa eksternog uređaja. Sva tri modela imaju panele koji su svoje mogućnosti demonstrirali na internim testiranjima, kada je temperatura boja iznosila skoro idealnih 6500K. Dva veća modela raspolažu sa Full HD (1920x1080 piksela) rezolucijom, dok je osvetljenje 450 cd/m2, uglovi gledanja deklarisani na 178 stepeni u svim pravcima, a vreme odziva 5 milisekundi.

 

 

Comtrade se ovde postarao da obezbedi Dolby DTS podršku za sve Tesla televizore, te korisnici mogu da uživaju u jasnom i čistom zvuku. Uz to, audiofile će veoma obradovati informacija da svi televizori raspolažu digitalnim SPDIF audio priključkom.

 

Bez obzira na veličinu, Tesla televizori se odlikuju zajedničkim karakteristikama u koje ubrajamo ugrađeni DVBT/C tjuner, tri HDMI konektora pune veličine za povezivanje sa multimedijalnim uređajima, računarima ili igračkim konzolama, kao i mogućnost puštanja fajlova direktno sa USB memorije. Između ostalog, podržano je i direktno puštanje MKV fajlova i drugih popularnih audio i video formata sa eksternih skladišta, kao i PVR snimanje preko USB porta, na eksterne uređaje (fleš memorije, hard diskove i slično).

 

 

Takođe, treba imati u vidu da Tesla televizore odlikuje intuitivni korisnički interfejs na srpskom jeziku, što će svakako pomoći korisnicima širom zemlje da se lako snađu i ovladaju brojnim funkcijama ovih TV uređaja. Treba pomenuti i elektronski programski vodič (EPG – Electronic Program Guide), kao i podršku za hotelski mod, zahvaljujući kojoj ovaj aparat može da bude veoma interesantan i ugostiteljima i raznim preduzećima.