PREGLED TRŽIŠTA

Prikazi

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

Dalje »

BenQ W2000

BenQ W2000

Vrhunski multimedijalni projektor baziran na naprednim tehnologijama i Rec. 709 standardum, korisnicima donosi jednu potpuno novu dimenziju pokretnih slika u HD formatu...

Dalje »

Huawei P30 serija

Huawei P30 serija

Svi dostupni modeli iz P30 serije pored snažnog hardvera i superiornog dizajna u stanju su da kreiraju istinski vrhunske fotografije, kao i savršen video materijal u svim podržanim rezolucijama snimanja...

Dalje »

BenQ MH535 »

Nokia 5.1 Plus »

Oukitel U18 »

AKTUELNO

 

VESTI

Samsung AddWash mašine za lakšu svakodnevicu (VIDEO)

Napisao nele, 2016-05-12 11:57:27 u Novosti

Nova Samsungova serija mašina za pranje veša, Samsung AddWash je nakon svetske premijere od sada dostupna i na srpskom tržištu. Ove mašine olakšavaju svakodnevni život i zahvaljujući manjim vratima na bubnju omogućavaju jednostavno dodavanje veša tokom čitavog ciklusa pranja.

 

 

“Prema istraživanju koje je sproveo Samsung, oko 90 odsto ispitanika u Evropi želi mašinu u koju će moći da ubace prljav veš i nakon što je sam proces pranja započeo. Nemogućnost dodavanja zaboravljenog veša je zaista jedna od najvećih frustracija za sve one koji peru veš. Želeli smo da ponudimo veš mašinu koja se jednostavno prilagođava načinu na koji naši korisnici peru veš, a ne da se oni prilagođavaju mašini“ – kaže Milan Vujović, direktor marketinga u kompaniji Samsung za SEAD region.

 

Samsung AddWash ima dodatna vrata koje se nalaze iznad glavnih i kroz koja se u mašinu može ubaciti zaboravljeni komad odeće, uključujući i deterdžent i omekšivač. To se može učiniti u svakom trenutku, bez obzira na to što mašina radi. Dovoljno je pritisnuti taster za pauzu i nakon toga otvoriti dodatna vrata, koja su dovoljno velika da se kroz njih mogu ubaciti džemper ili farmerke. Uz to, na početku postupka ispiranja veša, korisnici će u mašinu moći da ubace i veš koji peru na ruke ili ono za koje je, tokom pranja, potreban dodatni omekšivač. Sama vrata opremljena su i zaštitnim funkcijama kao što je dodatno zaključavanje, što sprečava slučajno otvaranje ili „intervenciju“ znatiželjnih dečijih ruku.

 

 

Pored AddWash funkcije, nova Samsung AddWash mašina poseduje još pet ključnih inovacija koje će učiniti pranje veša jednostavnijim - Eco Bubble, keramički grejač vode, mogućnosti brzog pranja, digitalni inverterski motor kao i dijamantski bubanj.

 

EcoBubble tehnologija stvara koncentrovani rastvor deterdženta i istovremeno uduvava veliku količinu vazduha, koju potom upumpava u bubanj mašine. Mehurići deterdženta upijaju se u tkaninu brže, dublje i ravnomerno nakon čega se temeljno ispiraju. Najveća je prednost ove tehnologije ušteda električne energije. Korišćenjem programa hladnog pranja može se uštedeti i do 70 posto električne energije.

 

Keramički grejači sprečavaju taloženje kamenca ali i omogućavaju uštedu električne energije zbog bržeg grejanja pri pranju na visokim temperaturama.

 

Samsung tehnologija SuperSpeed omogućava pranje veša za manje od sat vremena, bez smanjenja kvaliteta pranja. U mašinu se ubrizgava snažan mlaz vode, čime se deterdžent ispire u trenutku, a veš pere brže. Mlaznice potom ubrizgavaju čistu vodu na veš, koja se odmah izbacuje iz mašine.

 

 

AddWash mašine opremljene su digitalnim inverterskim motorima, na koje Samsung daje 10-godišnju garanciju. Ti motori mogu vrlo precizno podesiti brzinu rada, čime je osigurana visoka efikasnost, značajna ušteda električne energije, smanjen je negativan uticaj na okolinu, a mašine ujedno tokom rada proizvode manje buke i rade osetno mirnije.

 

Dijamantni bubanj smanjuje izloženosti materijala mogućem oštećenju, u odnosu na uobičajene bubnjeve mašina za veš, za značajnih 34 posto.

 

AddWash mašine opremljene su nizom funkcija kojima je moguće upravljati sa Android ili iOS pametnih telefona. Kupci će moći da prate ciklus pranja ili da dobiju obaveštenje o početku idućeg ciklusa pranja, kako bi dodali osetljivo ili ručno opran veš pri kraju programa.

 

 

UKOLIKO VAM SE SVIDELA OVA VEST POSETITE I LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK FAN STRANU!

 

Mesa 2 tablet spreman i za globalnu apokalipsu!

Mačija ogrlica koja pretvara mjaukanje u ljudski govor!

Bicikl ili telefon - Le Syvrac Android dvotočkaš!?

3DRudder - uređaj za noge koji vas vodi u uzbudljivi VR svet

Napunite telefon pomoću vatre!