Prikazi

Oukitel WP5

Oukitel WP5

Kada je potrebno da telefon koristite u zahtevnim vremenskim usloviima gde vas vrebaju sneg, kiša, blato ili pak visoke temperature, sunce i prašina, jedino sigurno rešenje može biti neki robusni model iz teške kategorije poput novog pulena kompanije Oukitel...

Dalje »

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

Dalje »

BenQ W2000

BenQ W2000

Vrhunski multimedijalni projektor baziran na naprednim tehnologijama i Rec. 709 standardum, korisnicima donosi jednu potpuno novu dimenziju pokretnih slika u HD formatu...

Dalje »

Huawei P30 serija »

BenQ MH535 »

Nokia 5.1 Plus »

AKTUELNO

 

VESTI

Apple promenio pravila igre bežičnim slušalicama AirPods (VIDEO)

Napisao prota, 2016-09-19 14:29:53 u Novosti

Među novim proizvodima kompanije Apple našao se i AirPods, inovativni par bežičnih slušalica koje koriste napredne tehnologije, spremne da promene način na koji slušamo muziku, primamo pozive, uživamo u serijama i filmovima, igramo igrice, a tu je i interakcija sa Siri digitalnim asistentom, što donosi novo wireless audio iskustvo kakvo do sada nismo mogli da osetimo...

 

 

AirPods eliminišu nedostatke običnih slušalica. Samo jednim okretom poklopca inovativne kutijice za punjenje i jednim dodirom one su odmah spremne da se koriste uz iPhone i Apple Watch.

 

Napredni senzori prepoznaju kada slušate muziku i automatski puštaju ili pauziraju muziku. Koristeći Siri, ove slušalice dozviljavaju pristup vašem omiljenom ličnom asistentu samo duplim klikom.

 

Ovo revolucionarno iskustvo je obezbeđeno i sa novom baterijom Apple W1 chip koja prikuplja malo energije, što omogućuje da AirPods sprovede audio visokog kvaliteta i duži život baterije u potpuno bežičnom dizajnu. Inovativne slušalice će biti dostupne krajem oktobra.

 

“AirPods su prve slušalice koje donose potpuno novo bežično audio iskustvo, a sa novim Apple W1 čipom, one omogućuju visok kvalitet zvuka, dugo trajanje baterije i automatsko podešavanje“ – istakao je Filip Šiler, viši direktor svetskog marketinga za Apple.

 

“AirPods slušalice su jednostavne i magične za upotrebu, nemaju prekidače niti dugmiće, već se automatski povezuju sa vašim Apple uređajima jednostavno i neprimetno, i samo jednim dodirom se može pristupiti Siri. Jedva čekamo da ih korisnici isprobaju sa iPhone 7 i Apple Watch 2“ – dodao je Filip Šiler.

 

Podešavanje i korišćenje slušalica nikad nije bilo jednostavnije. Samo se otvori kutijica za punjenje blizu vašeg iPhone-a i jednostavnim dodirom AirPods se momentalno povezuju sa svim uređajima koji su ulogovani na vaš iCloud profil, uključujući i vaš iPad i Mac.

 

AirPods su povezane i spremne za korišćenje kada poželite, samo ih stavite u uši kada poželite da slušate. One mogu da se inteligentno i neprimetno prebace sa  poziva na vašem iPhone-u na slušanje muzike na vašem Apple satu.

 

 

Novi Apple W1 čip omogućuje izuzetne inovacije u bežičnim slušalicama. Sa dualnim optičkim senzorima i akcelerometrima u svakoj slušalici  koji rade sa W1 čipom kako bi detektovali kada su slušalice u všim ušima, kako bi puštale muziku ssamo ona kada ste spremni da slušate.

 

Jednostavno ih uklonite kako biste utomatski pauzirali muziku, ili samo uklonite jednu kako biste telefonirali i automatski će se ponovo pustiti muzika kada vratite i drugu slušalicu.

 

Pristupite Siri tako što ćete dvaput dotaći AirPods kako biste selektovali i kontrolisli muziku, podesili jačinu, proverili baterije, ili primenili bilo koji drugi Siri zadatak.

 

Akcelerometri u svakoj slušalici detektuju kada pričate, omogućujući posebnim mikrofonima da se fokusiraju samo na zvuk oko vašeg glasa, eliminišući ostalu buku, kako bi vaš glas zvučao čistije nego ikad do sada.

 

Apple W1 čip koji koristi izuzetno malo energije funkcioniše sa jednom trećinom energije u odnosu na tradicionalne čipove, što omogućuje AirPods slušalicama da iznesu do pet sati konstantnog slušanja na osnovu samo jednog punjenja baterija.

 

Posebno dizajnirana kutijica za punjenje sadrži i dodatne punjače, kako bi se obezbedilo da ove bežične slušalice budu spremne gde god da se nalazite.

 

 

 

UKOLIKO VAM SE SVIDELA OVA VEST POSETITE I LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK FAN STRANU!

 

Pametni kaiš koji brine o vašem zdravlju!

Novi rekord u pregledima na YouTube-u?!

Apple predstavio iPhone 7 i iPhone 7 Plus

Dodatna energija za vaše mobilne uređaje!

Set koji svaki automobil pretvara u samovozeći model!

Acer Predator 21 X - teška artiljerija za poneti!