Prikazi

Philips Brilliance 499P9H

Philips Brilliance 499P9H

Osim što pruža jedinstveno iskustvo korišćenja dva monitora široke dijagonale u jednom uređaju, višestruko nagrađivani Philipsov model donosi i funkcije za povećavanje produktivnosti, kao što su USB-C i iskačuća veb kamera sa podrškom za Windows Hello…

Dalje »

Oukitel WP5

Oukitel WP5

Kada je potrebno da telefon koristite u zahtevnim vremenskim usloviima gde vas vrebaju sneg, kiša, blato ili pak visoke temperature, sunce i prašina, jedino sigurno rešenje može biti neki robusni model iz teške kategorije poput novog pulena kompanije Oukitel...

Dalje »

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

Dalje »

BenQ W2000 »

Huawei P30 serija »

BenQ MH535 »

AKTUELNO

 

VESTI

Veritas i Microsoft osnovali globalno strateško partnerstvo za upravljanje podacima u oblaku

Napisao marko, 2017-03-15 17:41:55 u Novosti

Veritas Technologies, lider u upravljanju informacijama i Microsoft su danas objavili osnivanje višegodišnjeg globalnog strateškog partnerstva sa ciljem da se organizacijama pomogne da koriste Microsoft Azure platformu, da se optimizuju za hibridna cloud okruženja i omogući da Veritasov Enterprise Vault.cloud servis izvršavaju na Azure platformi.

 

Ovo partnerstvo je nadogradnja dugoročnog odnosa koji su izgradili Veritas i Microsoft i obuhvata zajednički rad obe strane da se omoguće i združenim snagama prodaju hibridna cloud rešenja za skladištenje namenjena korisnicima obeju kompanija, a kako bi se obezbedio sveobuhvatan,  jednostavan i cenovno efektivan pristup upravljanju podacima u “oblaku”. Takva hibridna cloud rešenja za skladištenje će omogućiti da korisnici iskoriste prednosti “oblaka” kako bi smanjili svoje troškove skladištenja, a istovremeno povećali poslovnu agilnost, kao i da bi izvukli veću vrednost iz raspoloživih podataka, jednom uskladištenih u “oblaku”, preko kompletne palete Azure cloud servisa, uključujući naprednu analitiku i mašinsko učenje.

 

 

“Velike kompanije sve se više oslanjaju na računarstvo u “oblaku” da bi napredovale u digitalnoj transformaciji,” rekao je Majk Palmer, izvršni potpredsednik i direktor za proizvode u kompaniji Veritas. “Dok Veritas označava svoj prvu godišnjicu nezavisnosti, današnja objava označava prekretnicu ka ubrzanju cloud inicijativa za naše uzajamne mušterije, i otpočinje još efikasnijim načinima za premeštanje podataka na Azure infrastrukturu.”

 

“Klijenti kompanija Microsoft i Veritas su uživali u pogodnostima veoma komplementarnih tehnologija, fokusirnim na rešavanje IT izazova u data centru,” rekao je Džejson Zender, korporativni potpredsednik Microsoft Azure tima. “Danas, naše ojačano partnerstvo omogućava dublju integraciju, omogućavajući klijentima da lakše iskoriste prednosti fleksibilinosti i pouzdanosti na entreprajz nivou koje im Azure stavlja na raspolaganje.”

 

 

Nova rešenja usaglašena sa putovanjem klijenata ka hibridnom oblaku


U sklopu partnerstva, Veritas NetBackup 8.0 koji predstavlja perjanicu ponude rešenja za zaštitu podataka velikih kompanija, sada podržava skladišta uvezana sa Azure infrastrukturom u oblaku, poboljšavajući upravljanje životnim ciklusom podataka, optimizujući preseljenje podataka na Azure cloud skladište. Ovo obezbeđuje velikim organizacijama da snize troškove i povećaju operativne prednosti Azure platforme, dok istovremeno smanjuju potrebu za instalacijom dodatnog skladišta. Za mala i srednja preduzeća, Veritas Backup Exec 16 sada nudi podršku glatkog premeštanja bekapa podataka na Azure skladišta, skraćujući vreme i povezane troškove i doprinoseći štednji resursa.

 

Veritas takođe koristi snagu Azure platforme da podigne efikasnost svojih radnih procesa. Veritas je odabrao Azure za infrastrukturu na kojoj se u bek-endu pokreće njegov Enterprise Vault.cloud servis. Enterprise Vault.cloud omogućava vam da zadržavate informacije na osnovu definisanih politika da bi se olakšao proces eDiscovery-a, a takođe pomaže da Office 365 pretplatnici brzo pronađu arhivirane informacije onda kad su potrebne. Enterprise Vault.cloud će nastaviti da isporučuje unapređenu produktivnosti i funkcionalnosti za obezbeđivanje saobraznosti. Veritas je priznat kao lider na polju arhiviranja u lokalu i “oblaku”,  a njegova rešenja koja uključuju Enterprise Vault.cloud, već 13 godina u nizu, obezbeđuju mu poziciju u Garterovom magičnom kvadrantu za rešenja za arhiviranje informacija namenjena velikim korporacijama.

 

Za više informacije posetite link u nastavku: www.veritas.com/microsoft


 

 

 

 

UKOLIKO VAM SE SVIDELA OVA VEST POSETITE I LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK FAN STRANU!

 

 

Xiaomi predstavio inovativne sportske patike!

Prvi pravi VR smartfon na tržištu!

Kako da vaš klasičan sat postane pametan?!

Nokia 3310 sada i u zlatnoj verziji sa likom Vladimira Putina!

Savršen selfi pomoću flašice Koka-kole!

Povoljni HUD sistem za vaš automobil!

Alcatel A5 LED -prvi interaktivni LED pametni telefon

Prvi interaktivni alat za učenje stranih jezika u VR okruženju!