PREGLED TRŽIŠTA

Prikazi

BenQ MH535

BenQ MH535

Iako su multimedijalni projektori suštinski proslavili kompaniju BenQ, ovaj proizvođač u poslednje vreme najveći akcenat stavlja na vrhunske poslovne (biznis) modele koji su već duži niz godina dostupni i domaćim kupcima. Među njime se nalazi i model MH535 za koji proizvođač tvrdi da je jedan od najboljih u klasi i po pitanju kvaliteta slike...

Dalje »

Nokia 5.1 Plus

Nokia 5.1 Plus

Kada se uzme u obzir da pripada budžetskoj  cenovnoj kategoriji, slobodno se može reći da Nokia 5.1 Plus impresionira svojim kvalitetom i radnim performansama...

Dalje »

Oukitel U18

Oukitel U18

Elegantni Oukitel U18 pripada klasi cenovno pristupačnih pametnih telefona, ali sa specifikacijama dovoljnim da zadovolje čak i one zahtevnije korisnike...

Dalje »

BenQ PhotoVue SW271 »

BenQ MX532 »

nJoy Zion »

AKTUELNO

 

VESTI

ThermalTake Adria i Kazna Kru klan organizovali World of Tanks turnir u Beogradu

Napisao prota, 2018-09-30 13:22:53 u Novosti

World of Tanks je jedna od retkih igara u kojoj su timovi sa Balkana imali uspeha. Naime, ESL tim Kazna Kru je učestvovao na svim većim takmičenjima u organizaciji Wargaminga, maltene od svog osnivanja. Pored ESL tima na ovom području je bilo formirano nekoliko desetina jakih klanova koji su bili izuzetno dominanti na globalnoj mapi i mogli su da bez problema pariraju i najboljim evropskim klanovima.

 

 

 

 

Iako više nema ESL Gold lige, na Balkanu i dalje postoji jaka zajednica igrača, što je i sam Wargaming potvrdio pošto izrazito veliki broj ljudi sa ovih prostora učestvuje na internim WoT turnirima. Upravo zato su pripadnici klana Kazna Kru, Kojot i Kalel rešili da naprave jedan opušten turnir, u formatu 3 na 3 , ne bili na jednom mestu okupili kako igrače, tako i sve ljubitelje ove igre.

 

Naravno, turnir ne bi bio interesantan bez nagrada, a za to su se pobrinuli brojni sponzori. ThermaTake Adria je obezbedio izuzetno atraktivne nagrade za prva tri mesta (tastature, slušalice i miševe) dok je Red Bull donirao nekoliko paketa Red Bull-a. Pored toga Gunnar, kompanija koja se bavi izradom specijalizovanih naočara za gejmere, je obezbedila nagrade za sve posetioce turnira. Takođe treba pomenuti i "Ovsenu Kašu" koja je obezbedila svoje proizvode za sve učesnike turnira, kao i kompaniju Sony koja je Kojotu i Kalelu omogućila korišćenje vrhunskog fotoaparata i bežičnog zvučnika iz koga je grmela muzika celo vreme. Naravno posebno priznanje ide Wargaming-u, kreatorima World of Tanks, koji su obezbedili izuzetnu puno "zlata"(in-game valuta u WoT-u) za prvih 8 timova.

 

 

 

 

Sam turnir je održan 16 septembra u igraonici Quest Gaming cafe, koja je bila dovoljno ljubazna da ustupi svoj prostor našim tenkistima. Turnir se igrao na njihovim najboljim mašinama, a osoblje igraonice, kao i sami organizatori su se maksimalno potrudili da izađu u susret kako takmičarima tako i mnogobrojnim posetiocima koji su došli da posmatraju tenkovske asove na delu. Pre samog finala organizovana je igra "virtuelne šuge" a glavna nagrada su bile Gunnar naočare za one koji ostanu poslednji na mapi.

 

Samo finale je bilo izuzetno napeto, a oba tima su se maksimalno trudila. Koliko je finale bilo ozbiljno, dovoljno govori podatak da je dva puta partija bila odlučena u duelu 1 na 1, te da su obojca takmičara mogli da unište jedan drugog sa jednom granatom. Ceo događaj je dobio odličnu ocenu, kako od takmičara, tako i od posetilaca, pa očekujemo da će turnir koji ista ekipa organizuje na Games.Con-u privući još veći broj timova.

 

 

 

 

 

 

UKOLIKO VAM SE SVIDELA OVA VEST POSETITE I LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK FAN STRANU!

 

Novi, super moćni Galaxy Note9: za one koji žele sve

Nokia 7 Plus dobitnik EISA nagrade za najbolji pametni telefon

AMD lansirao Radeon Pro WX 8200

Moćni Bluetooth zvučnici koji pune telefon bežičnim putem!

Povežite vaš bicikl i pametni telefon!

Savršena interaktivna zabava na vašem stolu, zidu ili podu!

Samsung QLED televizori bez burn in efekta