Prikazi

Oukitel U18

Oukitel U18

Elegantni Oukitel U18 pripada klasi cenovno pristupačnih pametnih telefona, ali sa specifikacijama dovoljnim da zadovolje čak i one zahtevnije korisnike...

Dalje »

BenQ PhotoVue SW271

BenQ PhotoVue SW271

Sa dijagonalom ekrana od 27 inča, 4K rezolucijom i ozbiljnim IPS panelom PhotoVue SW271 monitor pretenduje da bude jedan od najboljih monitora u svojoj klasi ove godine...

Dalje »

BenQ MX532

BenQ MX532

Povoljan kompaktan projektor koji donosi ekonomičnu potrošnju uz XGA rezoluciju i multiplatformsko digitalno povezivanje…

Dalje »

nJoy Zion »

BenQ SW2700PT »

B&O Beoplay E8 »

AKTUELNO

 

VESTI

Za sliku izuzetnog kvaliteta - BenQ MX532 projektor!

Napisao prota, 2018-10-19 22:53:21 u Novosti

Ukoliko spadate među vlasnike malih i srednjih radnih okruženja/kancelarija i imate potrebu da svoje proizvode i usluge lako, kristalno jasno i brzo prezentujete svojim potencijalnim klijentima, kompanija BenQ onda ima rešenje za Vas i to u vidu svog MX532 projektora, koji apsolutno svaku prezentaciju može da učini zanimljivom, privlačnom i dinamičnom. Reč je o projektoru odličnih radnih karakteristika i velikog potencijala sa kojim svaka prezentacija postaje malo remek-delo. Njegov minimalistički izgled i lakoća korišćenja čak i potpunom laiku otvaraju apetit za istraživanjem i otkrivanjem mogućnosti istiog.

 

 

 

 

Ovaj ultra mobilni projektor teži svega 2.38 kg i napravljen je od laganih materijala koji se lako održavaju i nisu podložni brzom propadanju i habanju, kao ni zubu vremena. Baziran je na DLP projekcionom sistemu i setu sjajnih tehnoloških inovacija koje kvalitet projekcija podižu na daleko viši nivo u odnosu na konkurentska rešenja iz istog cenovnog ranga. Sam projektor operiše radnom rezolucijom od 1024 x 768 piksela i ima osvetljenje od 3300 ANSI Lumena. Dinamički kontrast mu je 15000:1, dok je nativni znatno manji. Projektor je opremljen sa svim potrebnim izlazima, proizvodi minimalnu buku u radu i što je jako važno spada među najmanje potrošače energije u svojoj klasi. Upravo zbog toga MX532 nosi green/zelenu oznaku tj. certifikat o maloj potrošnji energije. Realno gledano, hardverski je ovo izuzetno lepo izbalansiran projektor koji obećava dugu eksploataciju, čak i u situacijama ekstremne upotrebe.

 

I ovaj model poput ostalih krase sjajne tehnološke inovacije sa kojima svaki slajd i svaka projektovana slika ili multimedija imaju posebnu draž. Tako, eksluzivna BenQ-ova inovacija, SmartEco tehnologija (koja se nalazi i u ovom modelu) usavršava DLP-ove mogućnosti uštede energije, istovremeno isporučujući beskompromisni osvetljaj, izvrstan kvalitet slike, optimizovan vek trajanja lampe sa smanjenim korišćenjem lampe i ukupne troškove posedovanja. SmartEco tehnologija omogućava korporacijama da smanje potrošnju struje na lampi i održavaju troškove pomoću dinamične karakteristike uštede energije, dok isporučuju ultra živahna iskustva gledanja u svakoj prezentaciji. Tehnologije koje sprečavaju probijanja pojedinih boja na platnu su takođe implementirane, kao i rešenja koja vrlo brzo nakon prestanka rada projektora isti stavljaju u off mod, štedeći energiju, lampu i ostale komponente.

 

 

 

 

Kvalitet slike koji donosi MX532 projektor je više nego odličan. Sve boje u spektru su maksimalno verno reprodukovane dok je detaljnost iznad proseka za ovu klasu rešenja. Visok kvalitet slike potvrđuju apsolutno svi testovi uključujući i najnovije testove kolorita, kao i Altona testovi koji se prvenstveno koriste za testiranje printera/MF uređaja, ali daju i vrlo verodostojnu sliku kod prikaza slika na monitoru i velikom platnu. Zanimljivo je da ovaj projektor u svojoj klasi spada među top 10 projektora koji su se po kvalitetu slike najviše približili pravim izvornim testovima. To ga apsolutno dodatno preporučuje i kao vrhunsko rešenje i kao pouzdanog partnera za prikaz sadržaja. Važno je reći da kada je upitanju MX532 projektor isti ima i odličan kapacitet da reprodukuje pokretne slike na veoma visokom nivou. Pojedini video testovi pokazuju čak i da je veoma mala razlika kod projekcije novijih filmskih ostvarenja u odnosu na moćnije i posebno optimizovane multimedijalne projektore, koji su ujedno i daleko skuplji od ovog rešenja.

 

Ako se po strani stavi činjenica da MX532 projektor traži malo više podešavanja u okviru OSD-ja kako bi sve bilo savršeno na platnu, nikako se ne može zaobići zaključak da je reč o više nego sjajnom poslovnom projektoru koji će sa lakoćom odraditi svaki zadatak koji se postavi ispred njega. On je ozbiljan drugar svakoj kancelariji i svaku poslovnu prezentaciju razume i pretvara u pravo malo remek delo. Lako se montira i održava, a kada zatreba bez većih muka se može preneti sa jedne na drugu lokaciju. Uz sve što nudi i može i cena mu je izuzetno korektna, što mu daje dobar zamajac za lepo pozicioniranje na tržištu.

 

Cena: 59.399,00 dinara

Kontakt: http://www.list.rs/

 

 

 


UKOLIKO VAM SE SVIDELA OVA VEST POSETITE I LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK FAN STRANU!

 

Moćni Bluetooth zvučnici koji pune telefon bežičnim putem!

Viša inteligencija: HUAWEI Mate 20 serija pametnih telefona

Smacircle S1 – električni bicikl za poneti!

Canon PowerShot SX70 HS

Savršena interaktivna zabava na vašem stolu, zidu ili podu!

AMD lansirao Radeon Pro WX 8200

Povežite vaš bicikl i pametni telefon!