PREGLED TRŽIŠTA

Prikazi

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

Dalje »

BenQ W2000

BenQ W2000

Vrhunski multimedijalni projektor baziran na naprednim tehnologijama i Rec. 709 standardum, korisnicima donosi jednu potpuno novu dimenziju pokretnih slika u HD formatu...

Dalje »

Huawei P30 serija

Huawei P30 serija

Svi dostupni modeli iz P30 serije pored snažnog hardvera i superiornog dizajna u stanju su da kreiraju istinski vrhunske fotografije, kao i savršen video materijal u svim podržanim rezolucijama snimanja...

Dalje »

BenQ MH535 »

Nokia 5.1 Plus »

Oukitel U18 »

AKTUELNO

 

VESTI

AMD širi svoje prisustvo u Formuli 1

Napisao marko, 2018-10-23 10:39:42 u Novosti

Proširujući svoje prisustvo u Formuli 1, započeto kroz saradnju sa Ferrarijevim F1 timom, AMD tehnologije u vidu EPYC procesora će se naći i u data centrima Haas F1 tima.

 

Za potrebe izgradnje potpuno novog simulatora fluidne dinamike, koji će se koristiti za dizajniranje novog bolida, prema specifikacijama za sezonu 2019. Haas F1 tim će proširiti svoje kapacitete sa super kompjuterima kompanije Cray, baziranim na AMD EPYC procesorima serije 7000.

 

 

 

 

Pomoću EPYC baziranih Cray super kompjutera serije CS500, Haas F1 tim može efikasno i u realnom vremenu vršiti kompleksne simulacije fluidne dinamike, koje su od krucijalnog značaja za dizajniranje aerodinamike novog bolida.

 

Od brzine razvoja i unapređivanja dizajna prilagođenog novim pravilima, zavisi i brzina samih bolida na stazi. Iz tog razloga od ključnog značaja je raspolaganje procesorskim rešenjima koja poseduju dovoljno računarske snage da isprate neverovatni tempo razvoja najsavršenijih trkačkih mašina na planeti.

 

Korišćenjem pouzdane i efikasne superkomjuterske instalacije kao što je EPYC bazirana Cray CS500, Haas F1 tim može maksimizirati prednosti sopstvene SFD analize unutar najnovijih FIA regulativa.

 

Isporuka novog super kompjutera je planirana po završetku aktuelne sezone i u skladu sa vremenskim okvirima koji dozvoljavaju početak rada na novom dizajnu za iduću sezonu. Zahvaljujući upotrebi EPCY baziranog Cray superkompjutera, Haas F1 tim će ostvariti značajne uštede u okviru ograničenih budžeta koji su propisani novim regulativima svetske automobilske federacije. Inače, bolide Haas F1 tima pokreću motori Ferrarija.

 

Više detalja o partnerstvu između Haas F1 tima i kompanija Cray i AMD možete pronaći ovde

 

 

 


UKOLIKO VAM SE SVIDELA OVA VEST POSETITE I LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK FAN STRANU!

 

Izrada sajta na klik – 30 minuta i gotovo!

Moćni Bluetooth zvučnici koji pune telefon bežičnim putem!

Viša inteligencija: HUAWEI Mate 20 serija pametnih telefona

Smacircle S1 – električni bicikl za poneti!

Canon PowerShot SX70 HS

Savršena interaktivna zabava na vašem stolu, zidu ili podu!

Povežite vaš bicikl i pametni telefon!