Prikazi

BenQ MH535

BenQ MH535

Iako su multimedijalni projektori suštinski proslavili kompaniju BenQ, ovaj proizvođač u poslednje vreme najveći akcenat stavlja na vrhunske poslovne (biznis) modele koji su već duži niz godina dostupni i domaćim kupcima. Među njime se nalazi i model MH535 za koji proizvođač tvrdi da je jedan od najboljih u klasi i po pitanju kvaliteta slike...

Dalje »

Nokia 5.1 Plus

Nokia 5.1 Plus

Kada se uzme u obzir da pripada budžetskoj  cenovnoj kategoriji, slobodno se može reći da Nokia 5.1 Plus impresionira svojim kvalitetom i radnim performansama...

Dalje »

Oukitel U18

Oukitel U18

Elegantni Oukitel U18 pripada klasi cenovno pristupačnih pametnih telefona, ali sa specifikacijama dovoljnim da zadovolje čak i one zahtevnije korisnike...

Dalje »

BenQ PhotoVue SW271 »

BenQ MX532 »

nJoy Zion »

AKTUELNO

 

VESTI

U carstvu eksternih baterija za mobilne uređaje

Napisao nele, 2018-10-30 21:28:39 u Novosti

Eksterne baterije danas su postale praktično nezaobilazni dodatak svakog vlasnika mobilnog telefona. Tu su da nam priskoče u pomoć kada baterija na telefonu uđe „u crveno“, ali i da dopune neke druge mobilne uređaje.

 

Međutim, danas kada je tržište već prilično zasićeno, da bi se prodao, powerbank mora da ponudi kupcima još nešto. Upravo takve eksterne baterije predstavljamo vam u ovom tekstu…

 

 

„Grejač za ruke“ power bank  – Xwave Warm up 52 Gold

 

Ne samo da ćete sa ovom eksternom baterijom od 5200 mAh moći da napunite svoj mobilni telefon ili neki drugi mobilni uređaj (tablet, fotoaparat, kameru…), već će vam omogućiti da u predstojećim zimskim danima ugrejete svoje ruke. Xwave Warm up 52 serija powerbank uređaja predstavlja i zgodan grejač za ruke.

 

Kontakt: NT Company
Cena: 1490 din.

 

 

 

 

Baterijski Minion – Cartoon mobile power bank PW-02Q M4


Ukoliko imate malo dete, ili ako se i sami osećate mladoliko, a pri tome vam se sviđa serijal filmova „Grozan ja“ (Despicable me), jednostavno morate da kupite ovu eksternu bateriju. Napravljena je u obliku Miniona, preobučenog u Torovo odelo, a donosi kapacitet od 8000 mAh. Pitanje je samo, ako imate decu, da li ćete ikad doći na red da je iskoristite za ono za šta je namenjena – za punjenje telefona.

 

Kontakt: Dudi Co.
Cena: 2900 din.

 

 

 

 

Idealno za kampovanje – Xwave Camp L 80 Black-Orange


Kapacitet eksternih baterija često je ograničavajući faktor, naročito ukoliko sa njima planirate da punite dva ili više uređaja. Zato je pravo rešenje powerbank koji se sam dopunjava upotrebom sunčeve svetlosti. Solarni powerbank Xwave Camp L 80 donosi više nego upotrebljivih 8000 mAh dodatne autonomije, a poseduje i solarni panel koji ga dopunjava automatski, bez priključka na struju. Baterija ima dva USB porta, pa omogućava istovremeno punjenje dva različita uređaja. Idealan je za avanturiste i ljude koji vole prirodu, ali koji istovremeno ne žele da se odreknu blagodeti tehnologije. Uređaj poseduje kompas, baterijsku lampu i karabinjer za kačenje na kaiš ili ranac.

 

Kontakt: NT Company
Cena: 2990 din.

 

 

 

Može i bez kablova – Xwave W-80


Kada pominjemo eksterne baterije, asocijacija je svakako da uz njih idu i određeni kablovi. Xwave W-80, pored tog uobičajenog načina punjenja, obezbeđuje i bežično punjenje, naravno pod uslovom da takvu opciju ima i telefon. Baterija od 8000 mAh može dva do tri puta da napuni telefon, a kao dodatnu funkcionalnost punjač ima i baterijsku lampu.

 

Kontakt: NT Company
Cena: 2990 din.

 

 

 

 

Prenosni buster – Denver JST 10000


Ovaj powerbank ćete pre držati u kolima nego u torbi. Osim što može da puni telefone, može da se koristi i kao buster za pokretanje akumulatora. A kako stiže hladnije vreme, povećava se i šansa od otkazivanja akumulatora, pa je potrebno da se pripremite na vreme. Denver JST 10000 (logično) ima 10000 mAh, dolazi u specijalnom pakovanju u kome se dobijaju i kleme za povezivanje sa akumulatorom, a upravo zbog njegovog pokretanja ima izlaz i na 5V i na 12V.

 

Kontakt: Tehnomanija
Cena: 14990 din.

 

 

 

 

Kompaktna snaga – Xwave Box 80 white


Ukoliko vam je potrebna eksterna baterija velikog kapaciteta, a pri tome ne želite da nosite „ciglu“ u torbi, razmislite o modelu Xwave Box 80. Kapacitet od 8000 mAh spakovan je u kompaktno kućište mase samo 105 grama, pri čemu nisu morali da se prave kompromisi, pa je tako na raspolaganju i mogućnost punjenja dva uređaja istovremeno.

 

Kontakt: NT Company
Cena: 1690 din.

 

 

 

 

Izvor: www.ictvesti.com

 

 

 


UKOLIKO VAM SE SVIDELA OVA VEST POSETITE I LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK FAN STRANU!

 

Izrada sajta na klik – 30 minuta i gotovo!

Moćni Bluetooth zvučnici koji pune telefon bežičnim putem!

Viša inteligencija: HUAWEI Mate 20 serija pametnih telefona

Smacircle S1 – električni bicikl za poneti!

Canon PowerShot SX70 HS

Savršena interaktivna zabava na vašem stolu, zidu ili podu!

Povežite vaš bicikl i pametni telefon!