Prikazi

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

Dalje »

BenQ W2000

BenQ W2000

Vrhunski multimedijalni projektor baziran na naprednim tehnologijama i Rec. 709 standardum, korisnicima donosi jednu potpuno novu dimenziju pokretnih slika u HD formatu...

Dalje »

Huawei P30 serija

Huawei P30 serija

Svi dostupni modeli iz P30 serije pored snažnog hardvera i superiornog dizajna u stanju su da kreiraju istinski vrhunske fotografije, kao i savršen video materijal u svim podržanim rezolucijama snimanja...

Dalje »

BenQ MH535 »

Nokia 5.1 Plus »

Oukitel U18 »

AKTUELNO

 

VESTI

Predlozi za novogodišnje IT poklone!

Napisao misha, 2018-12-21 01:16:30 u Novosti

Do nove godine ostalo je još malo vremena i ako do sada još uvek niste razmišljali o novogodišnjim poklonima, krajnje je vreme da to uradite. Mi ćemo vam redložićiti nekoliko zanimljivih ideja za poklone koje će se svideti svima, a koji pri tome ne koštaju mnogo...

 

SPEEDLINK Christmas Tree


USB jelka s kojom ćete radni prostor pored računara „obući“ u novogodišnje ruho. Jelka na vrhu ima zvezdu, a opremljena je LED svetlima plave, zelene i crvene boje, pa može da posluži i kao neka vrsta USB noćne lampe.

Cena: 999 din.
Kontakt: Gigatron

 

 

 

 

 

 

Xwave Warm up 52


Ovo je prvenstveno poklon namenjen nežnijem polu, sa kojim ćete na više nivoa pokazati da mislite na vašu lepšu polovinu. Xwave Warm up 52 u roze ili zlatnoj boji je 2 u 1 uređaj koji jednostavno ne može da omane. U pitanju je eksterna baterija za telefon kapaciteta 5.200 mAh, koja se uz to može iskoristiti i kao grejač za ruke. Ako tome dodamo i roze boju, sigurni smo da će vaša lepša polovina sa oduševljenjem prihvatiti ovaj poklon.

Cena: 1.490 din.
Kontakt: NT Company

 

 

 

 

Silicon Power BLAZE B05


Silicon Power nudi memorijski disk solidnog kapaciteta i velike brzine transfera. Sa USB 3.0 interfejsom vrlo brzo može da se prekopira svih 32 GB koliko ovaj fleš disk ima memorije. Definitivno odličan poklon za svakog IT-jevca.

Cena: 1.590 din.
Kontakt: Gigatron

 

 

 

 

 

 

Xwave B Mini Round black


Minijaturni eksterni, bluetooth zvučnik Xwave B Mini Round black, idealan je saputnik za sve ljubitelje muzike. Osim što se može bežično povezati sa telefonom ili tabletom dozvoljava slušanje muzike direktno sa USB fleš diska ili sa MicroSD kartice. Tu je, naravno, i FM prijemnik, a kao dodatak može da se koristi i kao hands-free uređaj za telefonske pozive. Uprkos malim dimenzijama jačina zvuka je sasvim dovoljna (3W), a kvalitet je više nego zadovoljavajući.

Cena: 1.990 din.
Kontakt: NT Company

 

 

 

 

Xwave B Round gray


Ako želite malo veći zvučnik, a niste spremni da platite mnogo više novca, preporučujemo Xwave B Round gray. Po dizajnu je sličan ranije pomenutom Xwave B Mini Round black zvučniku, ali osim većih dimenzija donosi jači zvuk (5W) i znatno jaču bateriju (1200 mAh). Sve ostale funkcionalnosti su tu – bluetooth povezivanje, USB i MicroSD priključci, FM radio i hands-free funkcija.

Cena: 2.390 din.
Kontakt: NT Company

 

 

 


Xwave B Square blue


Ovde se suštinski radi o promeni dizajna u odnosu na Xwave B Round gray zvučnik, jer je većina ostalih karakteristika identična s njim, mada ima i jednu dodatnu opciju. Pored uobičajenih FM radio prijemnika, hands-free funkcije, USB i MicroSD portova, donosi i mogućnost žičnog povezivanja sa izvorima zvuka putem 3.5 mm stereo audio ulaza.

Cena: 2.990 din.
Kontakt: NT Company

 

 

 

 

 

Xwave X5M


Kombinacija zvučnika i mikrofona s kojim se za nekoliko sekundi može napraviti ozbiljna karaoke žurka. Zar vam treba nešto više od toga za najluđu noć? Xwave X5M poseduje mikrofon sa jedne strane i zvučnik jačine 3W sa druge. Kontrole koje ima omogućavaju mu da se reguliše jačina pojačanja zvuka, kao i nivoa eha (ukoliko neko želi da ga koristi). Uređaj poseduje sopstvenu bateriju koja mu omogućava da samostalno radi nekoliko časova. Uz sve to, Xwave X5M možete da povežete sa mobilnim telefonom putem bluetooth konekcije, ili direktno, putem kabla.

Cena: 3.290 din.
Kontakt: NT Company

 

 

 


Rollei Actioncam AC 372


Rollei AC 372 je entry-level akciona kamera koja će vas na najjeftiniji način upoznati sa čarima aktivnog snimanja. Poseduje širokougaoni objektiv 140°, kao i vodootporno kućište s kojima možete da isprobate podvodno snimanje. Rezolucija video snimaka je 1280 x 720p, a izmenjiva litijum-jonska baterija obezbeđuje 80 minuta neprekidnog snimanja.

Cena: 4.490 din.
Kontakt: WinWin

 

 

 

 

 

 


Cordys ZOOM Smart Kids


Pametni sat za decu sa mnoštvom dodatnih funkcija odličan je poklon za najmlađe članove porodice. Ekran osetljiv na dodir u boji i mnoštvo korisnih i sigurnosnih funkcija obezbediće mnogo zabave za decu, ali i osećaj sigurnosti za roditelje. Može da se koristi za pozive (jer poseduje Mini SIM slot), a za roditelje će od najveće važnosti biti mogućnost da preko GPS-a ili WiFi-ja u svakom trenutku prate lokaciju svog deteta. Sat postoji u dve boje – plavoj za dečake i roze za devojčice.

Cena: 4.990 din.
Kontakt: Dudi Co.

 

 

 


Xwave B Power Tube black


Sada već prelazimo na ozbiljne predloge za poklone, ali ostajemo u domenu žurki. Uz Xwave B Power Tube, biće vam dovoljno da imate telefon za stvaranje ozbiljne atmosfere na žurci. Sa veoma kvalitetnim stereo zvukom ukupne snage 20W (2 x 10W) ovaj prenosni bluetooth zvučnik ozbiljno konkuriše kućnim mini linijama. Baterija od 2.400 mAh, biće dovoljna da izdrži celovečernju zabavu, a na raspolaganju su i FM radio prijemnik, kao i USB, MicroSD i 3.5 mm audio ulazi.

Cena: 4.990 din.
Kontakt: NT Company

 

 

 

 

 

 

 


TnB MGAME4


Poklon koji će se svakako svideti gejmeru je odgovarajući gejmerski miš. TnB MGAME4 je ergonomski dizajniran miš, čije težište može precizno da se definiše pomoću malih tegova, sa 12 tastera koji olakšavaju kontrolu u igrama. Miš detektuje pomeranje brzine do 76 cm/s, ima promenljivu preciznost od 500 do 6.000 dpi, a sa računarom se povezuje preko USB porta (što osigurava da neće biti lagova u upravljanju).

Cena: 6.999 din.
Kontakt: Dudi Co.

 

 

 

 

 

 


 

UKOLIKO VAM SE SVIDELA OVA VEST POSETITE I LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK FAN STRANU!

 

Spremite Vaš notebook za zimu!

BenQ PD2500Q monitor za dizajnere

Izrada sajta na klik – 30 minuta i gotovo!

Moćni Bluetooth zvučnici koji pune telefon bežičnim putem!

Viša inteligencija: HUAWEI Mate 20 serija pametnih telefona

Smacircle S1 – električni bicikl za poneti!

Povežite vaš bicikl i pametni telefon!