PREGLED TRŽIŠTA

Prikazi

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

Dalje »

BenQ W2000

BenQ W2000

Vrhunski multimedijalni projektor baziran na naprednim tehnologijama i Rec. 709 standardum, korisnicima donosi jednu potpuno novu dimenziju pokretnih slika u HD formatu...

Dalje »

Huawei P30 serija

Huawei P30 serija

Svi dostupni modeli iz P30 serije pored snažnog hardvera i superiornog dizajna u stanju su da kreiraju istinski vrhunske fotografije, kao i savršen video materijal u svim podržanim rezolucijama snimanja...

Dalje »

BenQ MH535 »

Nokia 5.1 Plus »

Oukitel U18 »

AKTUELNO

 

VESTI

Resident Evil 2 kao poklon uz Radeon GPU-ove obara rekorde!

Napisao misha, 2019-02-01 12:32:57 u Novosti

Resident Evil 2 mnogi nazivaju “rimejkom” legendarne igre od pre dvadeset godina. Pa ipak, kako sam Capcom ističe u pitanju je mnogo više od stare igre upakovane u prelepo ruho modernih grafičkih tehnologija današnjice. Oni koji su imali prilike da iskuse novi Capcomov hit, slažu se da po svakom parametru prevazilazi čuveni original s kraja devedesetih.

 

 

 

 

Po podacima koje je Capcom javno izneo, za manje od pet dana od početka prodaje, Resident Evil 2 2019. je prodat u skoro 5 miliona primeraka – tačnije 4,96 miliona! Ova brojka se odnosi na sve platforme. U dizajniranju novog Rasident Evil 2, Capcom je koristion sopstveni grafički „endžin“ – RE ENGINE.

 

Na kreiranju moderne nove grafičke tehnologije, Capcom je tesno sarađivao sa AMD-om, kako bi igrači mogli da uživaju u sjajnoj audio-vizuelnoj atmosferi, koju su dizajneri stvorili za ovo neverovatno igračko iskustvo.

 

Kombinacija poslednje verzije Radeon Adrenalin softvera, koja je izašla na dan izlaska same igre, sa dobro optimizovanim grafičkim endžinom, omogućava najbolje moguće performanse na Radeon GPU-ovima, bez obzira na rezoluciju monitora na kome se igra.

 

Resident Evil 2 dolazi sa „prirodnom“ podrškom za FreeSync 2 HDR – lidersku tehnologiju na svetu, na polju varijabilnog adaptivnog osvežavanja monitora i sinhronizacije sa grafičkom karticom, zarad kreiranja fluidnog igračkog ugođaja, bez neugodnog zastajkivanja i zamornog „pucanja“ tekstura i „seckanja“ slike na displeju.

 

Asinhrono proračunavanje je takođe implementirano u Capcomov RE ENGINE, zarad poboljšanja uposlenosti GPU-a, smanjenja ulaznog kašnjenja i sveobuhvatno boljih performansi i veće efikasnosti.

 

Posebna pogodnost za sve ljubitelje dobre horor igre, jeste što Resident Evil 2 2019. mogu dobiti na poklon prilikom kupovine AMD RX Vega 56/64 i RX 580/590 grafičkih kartica, kod AMD-ovih odabranih zvaničnih partnera, maloprodavaca. Ova promocija obuhvata i gotove konfiguracije sa ovim grafičkim karticama.

 

No, za uživanje u odlično optimizovanom Resident Evil 2, nije neophodno imati neku od navedenih moćnih grafičkih kartica, pošto će igra sasvim lepo raditi i na pristupačnom APU-u iz Ryzen familije u FullHD rezoluciji. U to se i sami možete uveriti u ovom videu...

 

 

 

 

 

 

 

UKOLIKO VAM SE SVIDELA OVA VEST POSETITE I LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK FAN STRANU!

 

AMD je predstavio Radeon VII

Spremite Vaš notebook za zimu!

BenQ PD2500Q monitor za dizajnere

Moćni Bluetooth zvučnici koji pune telefon bežičnim putem!

Viša inteligencija: HUAWEI Mate 20 serija pametnih telefona

Smacircle S1 – električni bicikl za poneti!

Izrada sajta na klik – 30 minuta i gotovo!