PREGLED TRŽIŠTA

Prikazi

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

Dalje »

BenQ W2000

BenQ W2000

Vrhunski multimedijalni projektor baziran na naprednim tehnologijama i Rec. 709 standardum, korisnicima donosi jednu potpuno novu dimenziju pokretnih slika u HD formatu...

Dalje »

Huawei P30 serija

Huawei P30 serija

Svi dostupni modeli iz P30 serije pored snažnog hardvera i superiornog dizajna u stanju su da kreiraju istinski vrhunske fotografije, kao i savršen video materijal u svim podržanim rezolucijama snimanja...

Dalje »

BenQ MH535 »

Nokia 5.1 Plus »

Oukitel U18 »

AKTUELNO

 

VESTI

Online prodaja knjiga olakšava i ulepšava život svih čitalaca

Napisao misha, 2019-02-06 23:00:07 u Novosti

Činjenica je da odlazak u knjižare vremenom postaje obaveza koja često oduzima mnogo vremena, posebno onima koji su navikli da sa sobom uvek nose knjigu gde god da se nalazili, a upravo iz tog razloga, iako ih ima daleko više, online knjižara postaje neodvojiva stavka u živuto sve većeg broja ljudi širom sveta.

 

 

 


Bez obzira na to da li je reč o autorima najprodavanijih knjiga na svetu, strastvenim čitaocima ili onima koji tek planiraju da krenu sa čitanjem, odnosno pisanjem knjiga, očigledno je da knjižare kojima usled ubrzanog procesa tehnoloških inovacija možemo da pristupimo sa bilo kog mesta na planeti imaju nemerljiv značaj.

 

Zato i ne treba da čudi što se mnogi izdavači odlučuju na tranziciju ka online izdavaštvu. Ne samo da im to omogućava lakši kontakt sa potencijalnim mušterijama, već ujedno i čitaocima olakšava pretraživanje željenih dela i pojednostavljuje način na koji se informišu o svim vrstama knjiga.

 

Uz to, ne bi trebalo zaboraviti prednost koja se tiče isporuke knjiga na određenu adresu, što samo pokazuje koliko je internet kupovina generalno važna u svim delovima sveta. To je posebno važno za ljude kojima odlazak u knjižaru predstavlja veliki trošak, pogotovo ukoliko u njihovom mestu prebivališta izdavač nema svoju filijalu.

 

Baš kao i u većini država razvijenog sveta, tako i u Srbiji sve veći broj knjižara u skladu sa potrebama svojih klijenata postaje online knjižara.

 

Najnovija istraživanja pokazuju da online prodaja knjiga predstavlja jedan od ključnih razloga zašto se broj štandova na mnogim uglednim sajmovima širom sveta, naširoko priznatim kao mesta sa najpopularnijim i najboljim knjigama, iz godine u godinu sve više smanjuje.

 

To govori koliko prodaja i kupovina knjiga putem interneta postaje sve zastupljenija i korisnija i korisnicima pruža mogućnost ogromne uštede vremena. Takođe, potraga za knjigama je dodatno olakšana na praktičnim i adekvatnim internet platformama, a istovremeno omogućava i da uz samo nekoliko klikova spremno dočekate „knjige na dlanu“.

 

Dakle, ukoliko ste već sigurno u svoj odabir, sve što je potrebno da uradite jeste da ukucate naslov knjige i ubrzo ćete shvatiti koliko vam online prodaja knjiga olakšava i ulepšava život.

 

Pored toga, u slučaju da imate želju da testirate određene žanrove, ali ne znate koju tačno knjigu želite, knjižara online vam nudi širok dijapazon različitih preporuka, od najuglednijih i najčitanijih knjiga do onih koje bi to uskoro mogle da postanu.

 

Zamislite da se nalazite u obližnjoj knjižari i želite da pronađete idealnu knjigu s kojom ćete se „družiti“ sledećih nekoliko dana ili nedelja? Ne samo da vas čeka naporna potraga, već postoji velika šansa da ćete posle nekoliko trenutaka shvatiti da vam je ceo proces već oduzeo mnogo vremena.

 

Nasuprot tome, potraga na internetu pruža vam šansu da bez mnogo čekanja pregledate veliki broj naslova, ali i da budete sigurni u svoj izbor posle detaljnog uvida u njihov opis, jer u tom slučaju nećete doći u situaciju da se pokajete što ste tog dana u knjižari doneli pogrešnu odluku.

 

 

 

 


UKOLIKO VAM SE SVIDELA OVA VEST POSETITE I LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK FAN STRANU!

 

AMD je predstavio Radeon VII

Spremite Vaš notebook za zimu!

BenQ PD2500Q monitor za dizajnere

Moćni Bluetooth zvučnici koji pune telefon bežičnim putem!

Viša inteligencija: HUAWEI Mate 20 serija pametnih telefona

Smacircle S1 – električni bicikl za poneti!

Izrada sajta na klik – 30 minuta i gotovo!