PREGLED TRŽIŠTA

Prikazi

BenQ MH535

BenQ MH535

Iako su multimedijalni projektori suštinski proslavili kompaniju BenQ, ovaj proizvođač u poslednje vreme najveći akcenat stavlja na vrhunske poslovne (biznis) modele koji su već duži niz godina dostupni i domaćim kupcima. Među njime se nalazi i model MH535 za koji proizvođač tvrdi da je jedan od najboljih u klasi i po pitanju kvaliteta slike...

Dalje »

Nokia 5.1 Plus

Nokia 5.1 Plus

Kada se uzme u obzir da pripada budžetskoj  cenovnoj kategoriji, slobodno se može reći da Nokia 5.1 Plus impresionira svojim kvalitetom i radnim performansama...

Dalje »

Oukitel U18

Oukitel U18

Elegantni Oukitel U18 pripada klasi cenovno pristupačnih pametnih telefona, ali sa specifikacijama dovoljnim da zadovolje čak i one zahtevnije korisnike...

Dalje »

BenQ PhotoVue SW271 »

BenQ MX532 »

nJoy Zion »

AKTUELNO

 

VESTI

AMD nastavlja ekspanziju u domenu proizvoda i tehnologija namenjenih ugradnim platformama

Napisao misha, 2019-03-04 09:01:34 u Novosti

U saradnji sa vodećim kompanijama iz sveta ugradnih platformi namenjenih industrijskoj upotrebi, AMD je predstavio niz rešenja koja olakšavaju i ubrzavaju procesiranje vizuelno zahtevnih podataka.

 

AMD nastavlja razvoj tehnologija za mašinsku viziju, koje se oslanjaju na procesore namenjene ugradnim sistemima. U saradnji sa kompanijama Advantech i Mentor, AMD je lansirao nova rešenja pokretana sa AMD Ryzen Embedded V1000 procesorima, kako bi tehnologiju mašinske vizije učinili prejemčivijom širem spektru korisnika ugradnih rešenja. AMD nastavlja unapređivanje otvorenog ekosistema za kooperativnost IoT uređaja i „edge“ procesiranja svojim prisustvom u EdgeX Foundry-u.

 

Razvijanje „Edge“ procesiranja i umrežavanja – Na bazi AMD EPYC Embedded 3000 SoC-a, Supermicro, Congatec i IEI su lansirali potpuno nove platforme:

 

 

 

 

IEI Puzzle series – oslanjajući se na EPYC Embedded 3000 više-jezgarni procesor i širinu I/O sabirnice, omogućeno je pouzdano i brzo upravljanje posvećene mreže UCPE („Universal Customer Premise Equipment) uređaja, uz dodatak SD-WAN servisa u realnom vremenu.

 

SuperMicro A+ serverske platforme – 5019D-FTN4, odnosno E301-95-8CN4, koriste EPYC Embedded 3000 procesore ciljajući niz mrežnih proizvoda, uključujući vCPE/uCPE, SD-WAN… mrežne sigurnosne uređaje, privatne sisteme u oblaku, i ugradni IoT procesing.

 

CongatecConga-B7E3A, server-na-Modulu omogućava korisnicima upotrebu mogućnosti centara velikih podata u minijaturnom ugradnom formatu.

 

Ekspanzija ugradnih rešenja – godinu dana nakon lansiranja AMD EPYC Embedded 3000 serije procesora, kao i AMD Ryzen Embedded V1000 familije, uočena je široka ekspanzija i uspešno prihvatanje kroz čitavu industriju, uključujući:

 

Kasino igre na sreću gde kompanije poput Quixanta, Sapphirea i ostalih, koriste mogućnosti Ryzen V1000 za pokretanje najmodernijih aparata sa 4K displejima. Tanki klijenti, gde je AMD pouzdani tržišni lider  koji pomaže kompanijama da izgrađuju rešenja koja su dizajnirana da pomognu u smanjivanju operativnih troškova i energetske potrošnje, a da pri tome duže budu u eksploataciji, pružajući kvalitativno korisničko iskustvo.

 

 

 

 


UKOLIKO VAM SE SVIDELA OVA VEST POSETITE I LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK FAN STRANU!

 

Izrada sajta na klik – 30 minuta i gotovo!

Nova linija Samsung QLED televizora

AMD je predstavio Radeon VII

Spremite Vaš notebook za zimu!

Neizostavni užitak igranja uz Huawei P smart 2019

Moćni Bluetooth zvučnici koji pune telefon bežičnim putem!

Smacircle S1 – električni bicikl za poneti!