Prikazi

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

Dalje »

BenQ W2000

BenQ W2000

Vrhunski multimedijalni projektor baziran na naprednim tehnologijama i Rec. 709 standardum, korisnicima donosi jednu potpuno novu dimenziju pokretnih slika u HD formatu...

Dalje »

Huawei P30 serija

Huawei P30 serija

Svi dostupni modeli iz P30 serije pored snažnog hardvera i superiornog dizajna u stanju su da kreiraju istinski vrhunske fotografije, kao i savršen video materijal u svim podržanim rezolucijama snimanja...

Dalje »

BenQ MH535 »

Nokia 5.1 Plus »

Oukitel U18 »

AKTUELNO

 

VESTI

SAP svojim korisnicima predstavio inovativna softverska rešenja

Napisao misha, 2019-03-14 23:19:47 u Novosti

Brojni korisnici usluga najveće svetske kompanije u oblasti proizvodnje poslovnih softvera okupili su se 13. marta u Aranđelovcu kako bi razmenili  svoja iskustva o implementiranim rešenjima, ali i stekli nova znanja od najistaknutijih stručnjaka. Na ovogodišnjem SAP skupu predstavljena su inovativna rešenja, najnovije tehnologije i servisi koji kompanijama pružaju mogućnost da dodatno osnaže i unaprede svoje poslovanje u eri digitalne ekonomije.

 

 

 

 

 

Intiligentno poslovanje


Proces integrisanja podataka iz više izvora na osnovu kojih se donose odluke jedan je od glavnih izazova velikih organizacija. Iako se ovaj proces u mnogim slučajevima gleda kao skladištenje podataka i generisanje izveštaja, na konferenciji je pokazano da SAP DATA Warehouserešenje uz to omogućava i izračunavanje i praćenje performansi, kao i uvid u operacije kompanije. Istovremeno, ti podaci pružaju menadžmentu informacije na osnovu kojih je moguće donositi strateške i operativne odluke u realnom vremenu.

 

Imajući u vidu da inteligentno poslovanje podrazumeva i perfektno orkestrirane poslovne procese, na skupu je predstavljena S4HANA, nova generacija ERP rešenja, koja otklanja nedostatke starih sistema kao što su kompleksnost i tromost i omogućava iskorišćavanje svih prednosti inovativnih tehnologija koje se mogu ugraditi u poslovni proces.

 

 

 

 

 

Bolje iskustvo za prodaju, ali i za kupce


„Forbes“ navodi da je neprecizna kompenzacija prodaje jedan od 3 osnovna razloga za pad rezultata prodaje. Kao odgovor na ovaj izazov menadžmenta, SAP je prikazao  SAP Commision rešenje za obračunavanje kompenzacije u prodaji. Ovaj alat obezbeđuje objektivne naknade prodajnom timu čak i onda kada postoji više prodajnih ciljeva, a da su pri tome u obzir uzeti strateški prodajni ciljevi kompanije.

 

Na konferenciji je predstavljen i Configure Price Quote (CPQ) takođe proizvod nedavno akvizirane kompanije CallidusCloud, a danas deo SAP Customer Experience portfolia koji prodaji omogućava da kreira najoptimalniju ponudu za kupca, sa tačnim cenama i u pravo vreme, a ujedno pruža uvid u poslovanje kako bi maksimizirao mogućnosti prodaje istovremeno štiteći marže.

 

Selekcija i odabir u procesu nabavke


Lanac snabdevanja postaje sve važniji izvor zarade, uštede i osnove za konkurentsku prednost u vreme digitalne ekonomije, te je završnica ovogodišnjeg skupa bila je rezervisana za predstavljanje mogućnosti koji nudi SAP Ariba Strategic Sourcing, rešenje koje pokriva proces nabavke od selekcije i odabira izvora snabdevanja, pa sve do usaglašavanja i održavanja ugovora.

 

Prezentacijom SAP Ariba Contractpredstavljene su mogućnosti automatizacije procesa kreiranja ugovora, od radne verzije, preko pregovaranja do odobravanja i potpisivanja, kao i upravljanje životnim ciklusom ugovora uz jasan uvid u sve faze ciklusa, pravovremena obaveštenja o isteku ugovora, kao i usaglašenost sa zahtevima interne i eksterne regulative. Godišnji skup podržale su kompanije Atos, B4B, Coming, Enetel Solutions, M&I Systems, Prointer Sistem, S&T, Sapiens Solutions, SlovShore i Solving.

 

 

 

 

 

 

UKOLIKO VAM SE SVIDELA OVA VEST POSETITE I LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK FAN STRANU!

 

Izrada sajta na klik – 30 minuta i gotovo!

Nova linija Samsung QLED televizora

AMD je predstavio Radeon VII

Spremite Vaš notebook za zimu!

Neizostavni užitak igranja uz Huawei P smart 2019

Moćni Bluetooth zvučnici koji pune telefon bežičnim putem!

Smacircle S1 – električni bicikl za poneti!