PREGLED TRŽIŠTA

Prikazi

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

Dalje »

BenQ W2000

BenQ W2000

Vrhunski multimedijalni projektor baziran na naprednim tehnologijama i Rec. 709 standardum, korisnicima donosi jednu potpuno novu dimenziju pokretnih slika u HD formatu...

Dalje »

Huawei P30 serija

Huawei P30 serija

Svi dostupni modeli iz P30 serije pored snažnog hardvera i superiornog dizajna u stanju su da kreiraju istinski vrhunske fotografije, kao i savršen video materijal u svim podržanim rezolucijama snimanja...

Dalje »

BenQ MH535 »

Nokia 5.1 Plus »

Oukitel U18 »

AKTUELNO

 

VESTI

Capcom nastavlja da obara rekorde sa DMC 5

Napisao misha, 2019-03-14 23:40:17 u Novosti

Malo više od mesec dana od izlaska Resident Evil 2, stiže novi hit kompanije Capcom, pomerajući granice rekordnog lansiranja koje je postavio RE2. Naime, Devil May Cry 5 je drugi najuspešniji naslov u istoriji kompanije, odmah iza Monster Hunter Worlda!

 

Sa fantastičnom meta-ocenom od 90, igrači i kritika se slažu u jednom, Devil May Cry 5 je izuzetno zabavna igra i sveukupno izuzetno iskustvo, kako po pitanju prezentacije, tako i mehanike igranja, te priče.

 

 

 

 

Za prezentaciju je, kao i u slučaju Resident Evil 2 zadužen impresivni Capcomov „RE ENGINE“. Ovo moćno grafičko razvojno okruženje još jednom potvrđuje svoju fleksibilnost i raskošnost, a da pri tome ne zahteva najskuplje procesore i grafičke kartice.

 

Tajna izuzetnih performansi, koje omogućavaju da Devil May Cry 5 sasvim lepo radi i na mobilnim Ryzen 5 3550H APU-ovima, leži u odličnoj DirectX 12 optimizaciji i upotrebi najmodernijih grafičkih tehnologija, koje je Capcom implementirao u RE ENGINE, u saradnji sa AMD-om:

 

RPM („Rapid Packed Math“) i FP16 proračunavanje – korišćenjem ove dve tehnologije povećava se efikasnost u uposlenosti GPU-a, smanjuje se ulazna latencija i pvećavaju sveukupne performanse, što za rezultat ima povećanje broja sličica u sekundi uz raskošniji izgled same igre.

 

Radeon FreeSync 2 HDR implementacija u Devil May Cry 5 omogućava PC igračima najimpresivniji i vizuelno najraskošniji igrački doživljaj na najmovijim monitorima iz Acer-a, Asus-a, AOC-a, Benq-a i Samsung-a.

 

Za maksimalni ugađaj u igranju Devil May Cry 5, preporuka je da se instaliraju, najnoviji, optimizovani Radeon Adrenalin 2019 drajveri, dostupni na AMD-ovoj zvaničnoj web stranici.

 

Saradnja kompanija Capcom i AMD premašuje tehnički deo na pravljenju RE ENGINE-a i donosi poklon kupcima Radeon RX grafičkih kartica, serije 570, 580, 590, Vega i VII u vidu paketa sa trenutno najvećim hitovima s početka 2019. – Resident Evil 2 i Devil May Cry 5.

 

 

 

 


UKOLIKO VAM SE SVIDELA OVA VEST POSETITE I LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK FAN STRANU!

 

Izrada sajta na klik – 30 minuta i gotovo!

Nova linija Samsung QLED televizora

AMD je predstavio Radeon VII

Spremite Vaš notebook za zimu!

Neizostavni užitak igranja uz Huawei P smart 2019

Moćni Bluetooth zvučnici koji pune telefon bežičnim putem!

Smacircle S1 – električni bicikl za poneti!