Prikazi

Huawei P30 serija

Huawei P30 serija

Svi dostupni modeli iz P30 serije pored snažnog hardvera i superiornog dizajna u stanju su da kreiraju istinski vrhunske fotografije, kao i savršen video materijal u svim podržanim rezolucijama snimanja...

Dalje »

BenQ MH535

BenQ MH535

Iako su multimedijalni projektori suštinski proslavili kompaniju BenQ, ovaj proizvođač u poslednje vreme najveći akcenat stavlja na vrhunske poslovne (biznis) modele koji su već duži niz godina dostupni i domaćim kupcima. Među njime se nalazi i model MH535 za koji proizvođač tvrdi da je jedan od najboljih u klasi i po pitanju kvaliteta slike...

Dalje »

Nokia 5.1 Plus

Nokia 5.1 Plus

Kada se uzme u obzir da pripada budžetskoj  cenovnoj kategoriji, slobodno se može reći da Nokia 5.1 Plus impresionira svojim kvalitetom i radnim performansama...

Dalje »

Oukitel U18 »

BenQ PhotoVue SW271 »

BenQ MX532 »

AKTUELNO

 

VESTI

Budućnost je stigla – šta žele današnji digitalni kupci!

Napisao misha, 2019-04-01 23:39:11 u Novosti

U domenu maloprodaje, kompanije širom sveta menjaju svoje poslovanje stapanjem digitalnih i fizičkih aktivnosti u jedinstveno, povezano, iskustvo. Aktuelnu revoluciju u maloprodaji pokreću mnogobrojni i raznovrsni podaci i primena veštačke inteligencije (AI). Uz pomoć takvih rešenja zaposleni imaju detaljne uvide u želje i navike kupaca, pa današnjim „digitalnim kupcima“ mogu da ponude više personalizovanih ponuda, te da predviđaju njihove želje, i podstiču kupovinu na način koji je mnogo tačniji nego ikada pre.

 

Upravo o ovim temama je bilo reči na skupu Microsoft Retail and FMCG Industry Talk, održanom u Beogradu 20. marta, i usredsređenom na načine na koje kompanije mogu koristiti inovacije u cilju optimizacije poslovanja, potrošačkog iskustva (programi lojalnosti, masovna personalizacija, prepoznavanje), prodaje i marketinga (uključujući prognozu tražnje), pozicioniranja (upravljanje rafovima, optimizacija u prodajnim objektima) i logistike (upravljanje magacinom, protok inventara).

 

 

 

 

U sve mobilnijem i tehnološki osvešćenom svetu,digitalna transformacija pokreće najnovije tendencije u industriji maloprodaje i donosi rešenja koja mogu da odgovore na izazove tržišta koje se neprekidno menja. Na taj način se obezbeđuje personalizovano iskustvo za korisnike, bilo u prodajnim objektima ili na mobilnim uređajima.

 

Prikazana rešenja zasnovana na savremenim Microsoft tehnologijama već uveliko menjaju korisnička iskustva širom sveta. Od pametnih rafova u maloprodajnom lancima, gde kupci informacije o cenama, promocijama i nutritivnim vrednostima dobijaju putem interaktivnih ekrana, do rešenja koja su zasnovana na veštačkoj inteligenciji i mašinskom učenju, a koja automatizuju upravljanje lagerima, ili smanjuju kompleksnost i rizik upravljanja lancem nabavke.

 

„Naša Microsoft Azure cloud-platforma nudi alate i servise zasnovane na mašinskom učenju i veštačkoj inteligenciji, primenu koncepta Internet of Things, kao i objedinjavanju velike količine podataka, – te može da ponudi sveobuhvatan pristup razvoju i ponudi rešenja za sve poslovne operacije“ – istakao je Miroslav Aničić, Cloud specialist u kompaniji Microsoft.

 

Microsoft partnerima nudi rešenja i u oblasti online-marketinga, pa tako, primera radi, „.Net“ tehnologija danas omogućava kreiranje profila idealnog kupca, definisanje njegove zainteresovanosti za akcijske ponude i promocije ili najnovije gedžete, kao i da se u potpunosti identifikuju njegove potrebe i obezbedi najbolje korisničko iskustvo.

 

Na skupu Microsoft Retail and FMCG Industry Talk zaključeno je da se Industrijska revolucija 4.0 već uveliko odvija i utiče na trgovce da razmišljaju o drugačijim pristupima i naprednijim rešenjima u maloprodaji. Pored proizvodnje i finansijskih usluga, ona trenutno najviše utiče upravo na industriju maloprodaje i robe široke potrošnje.

 

 

 

 


UKOLIKO VAM SE SVIDELA OVA VEST POSETITE I LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK FAN STRANU!

 

Izrada sajta na klik – 30 minuta i gotovo!

Nova linija Samsung QLED televizora

AMD je predstavio Radeon VII

Spremite Vaš notebook za zimu!

Neizostavni užitak igranja uz Huawei P smart 2019

Moćni Bluetooth zvučnici koji pune telefon bežičnim putem!

Smacircle S1 – električni bicikl za poneti!