PREGLED TRŽIŠTA

Prikazi

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

Dalje »

BenQ W2000

BenQ W2000

Vrhunski multimedijalni projektor baziran na naprednim tehnologijama i Rec. 709 standardum, korisnicima donosi jednu potpuno novu dimenziju pokretnih slika u HD formatu...

Dalje »

Huawei P30 serija

Huawei P30 serija

Svi dostupni modeli iz P30 serije pored snažnog hardvera i superiornog dizajna u stanju su da kreiraju istinski vrhunske fotografije, kao i savršen video materijal u svim podržanim rezolucijama snimanja...

Dalje »

BenQ MH535 »

Nokia 5.1 Plus »

Oukitel U18 »

AKTUELNO

 

VESTI

Veritas kupuje APTARE da poboljša analitiku, izveštavanje i zaštitu podataka preduzeća

Napisao nele, 2019-04-07 23:29:22 u Novosti

Prva u industriji  otvorena i zaokružena analitička platforma daje klijentima pregled svih podataka, bez obzira gde se oni nalazili.


Kompanija Veritas Technologies, svetski lider u zaštiti podataka preduzeća i softverski definisanim skladištima podataka, objavila je kupovinu softverske kompanije APTARE, Inc. u privatnom vlasništvu sa sedištem u Kempbelu u Kaliforniji. APTARE je globalni lider u analitičkim rešenjima za hibridna cloud okruženja i vodeća u industriji po otvorenoj i proširivoj IT analitičkoj platformi. Ona podržava hibridna cloud skladišta i sisteme za bekap, kao i tehnologije poput OpenStack-a, softverski definisanih skladišta podataka i blic infrastruktura.

 

 

 

 

Danas se za zaštitu i upravljanje poslovnim podacima u većini organizacija koristi mnogo različitih alata i tehnologija. Kako organizacije premeštaju podatke i radna opterećenja na “oblak”, suočavaju se sa velikim izazovima da lociraju svoje podatke, migriraju ih jednostavno i isplativo, a da ih sve vreme štite u svim okruženjima. Uz nove zakone o privatnosti podataka koji stupaju na snagu, organizacije širom sveta moraju imati mogućnost da vide, pristupe, štite i upravljaju svojim podacima – bez obzira gde se oni nalaze.

 

APTARE ima tehnologiju koja će omogućiti kompaniji Veritas da svojim klijentima ponudi unapređenu analitičku platformu koja pruža dubokosežne uvide i izveštavanje širom njihovih virtualnih infrastruktura, okruženja za zaštitu i skladištenje podataka. Ona će omogućiti klijentima da:

 

–      steknu uvid u svoju kompletnu infrastrukturu (lokalnu i u bilo kojem tipu “oblaka”) kako bi donosili informisane odluke.

–      imaju jednu jednostavnu platformu za izveštavanje koja obuhvata sve od jedinica trake do “oblaka”, što je suštinske važnosti u multi-cloud okruženjima.


–      bolje predvide potrebe i ishode, npr. prilikom optimizacije svoje infrastrukture, postignu snižavanje troškova, i usklađivanje sa zahtevima važećih SLA ugovora.

 

 

Dodatak APTARE-ove IT analitičkih rešenja u Veritasov proizvodni portfolio takođe osnažuje kompanijne integracije proizvoda s ključnim cloud i tehnološkim dobavljačima uključujući VMware, AWS, Microsoft Azure, OpenStack i ServiceNow.

 

“Uz APTARE-ovu IT analitiku, klijenti kompanije Veritas će odmah imati koristi od unapređenja izveštavanja i analitike, a preko NetBackup i drugih aplikacija koje je neko drugi razvio” rekao je Greg Hughes, CEO Veritas Technologies. “Pojednostavljujemo klijentima pristup kritičkim informacijama o njihovoj infrstrukturi i obezbeđujemo im jedno za sve rešenje kad je reč o izveštavanju - bilo da su im podaci smešteni lokalno u kompaniji, ili su u bilo kom drugom cloud okruženju u sklopu njihovog tehnološkog ekosistema.”

 

“APTARE-ov pristup koji nije specifičan za dobavljača, namenjen analitici podataka je ključni za kompanijski okvir za upravljanje modernim IT strukturama,” rekao je Ričard Klark, CEO kompanije APTARE. “On definiše uštede, omogućavajući zdravlje skladišnog okruženja, a uz to pruža sveobuhvatno izveštavnje s dubokosežnom analitikom, te predstavlja IT profesionalcima svaku potrebnu metriku koja je potrebna da bi se omogućilo da su njihovi podaci zaštićeni i da se mogu brzo oporaviti. ”Kompanija Veritas nije iznela finansijske detalje ove transakcije.

 

 

 

 


UKOLIKO VAM SE SVIDELA OVA VEST POSETITE I LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK FAN STRANU!

 

Izrada sajta na klik – 30 minuta i gotovo!

Nova linija Samsung QLED televizora

AMD je predstavio Radeon VII

Spremite Vaš notebook za zimu!

Neizostavni užitak igranja uz Huawei P smart 2019

Moćni Bluetooth zvučnici koji pune telefon bežičnim putem!

Smacircle S1 – električni bicikl za poneti!