Prikazi

Philips Brilliance 499P9H

Philips Brilliance 499P9H

Osim što pruža jedinstveno iskustvo korišćenja dva monitora široke dijagonale u jednom uređaju, višestruko nagrađivani Philipsov model donosi i funkcije za povećavanje produktivnosti, kao što su USB-C i iskačuća veb kamera sa podrškom za Windows Hello…

Dalje »

Oukitel WP5

Oukitel WP5

Kada je potrebno da telefon koristite u zahtevnim vremenskim usloviima gde vas vrebaju sneg, kiša, blato ili pak visoke temperature, sunce i prašina, jedino sigurno rešenje može biti neki robusni model iz teške kategorije poput novog pulena kompanije Oukitel...

Dalje »

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

Dalje »

BenQ W2000 »

Huawei P30 serija »

BenQ MH535 »

AKTUELNO

 

VESTI

ADATA predstavlja spoljni SSD SD600Q

Napisao prota, 2019-04-17 01:24:59 u Novosti

ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND fleš proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje, predstavio je spoljni SSD – SD600Q. Model SD600Q nudi velike brzine čitanja/pisanja do 440MB u sekundi, što je četiri puta veća brzina od spoljnih hard diskova. To je moguće zahvaljujući 3D NAND flešu i donosi izvrsne performanse, pouzdanost i kraće vreme učitavanja. SD600Q ima i konstrukciju otpornu na udarce, mogućnosti disipacije topline, tih rad te je energetski učinkovit.

 

 

 

 

 

Brz, pouzdan, velikog kapaciteta


Korisnici će se zaljubiti u SD600Q već prilikom prve upotrebe. Uz brzine čitanja/pisanja do 440MB u sekundi, SD600Q omogućava korisnicima prenos 5-gigabajtnog filma u Full HD rezoluciji za samo 26 sekundi. SD600Q je opremljen 3D NAND flešom (ili memorijom u steku) i nudi veću pouzdanost, dugotrajnost i pregršt kapaciteta za skladištenje do 960GB.

 

 

 

 

 

Lagan, prenosiv, snažan


SD600Q ima masu od svega 60g i neće opteretiti korisnike, a u kombinaciji sa dimenzijama koje stanu u dlan, lako će se smestiti u svaku torbu ili džep. Zahvaljujući silikonskom kućištu koje ga štiti od udaraca i nudi snažnu zaštitu podataka i diska iznutra, SD600Q može „preživeti“ padove s visine do 1,22 m i usklađen je sa strogim američkim vojnim standardom MIL-STD-810G 516.6. Korisnici mogu birati između crne, crvene ili plave boje, dok im trogodišnja garancija omogućava bezbrižno korišćenje.

 

SD600Q je bez drajvera kompatibilan sa sistemima Windows, Mac OS i Android, i podržava priključivanje u toku rada. Bez dodatnih radnji, odmah po vađenju iz originalnog pakovanja, funkcioniše sa prenosnim računarima, tabletima, pametnim telefonima i igračkim konzolama, što olakšava deljenje i prenos sadržaja između platformi, bez brige zbog dugotrajnih instalacija.

 

Tačna dostupnost SSD-a ADATA SD600Q može varirati u zavisnosti od regiona. Da biste saznali više o dostupnosti i cenama na konkretnim tržištima, obratite se najbližem predstavništvu kompanije ADATA ili maloprodajnom predstavniku putem sajtova www.adata.com.

 

 

 

 

 

UKOLIKO VAM SE SVIDELA OVA VEST POSETITE I LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK FAN STRANU!

 

Izrada sajta na klik – 30 minuta i gotovo!

Nova linija Samsung QLED televizora

AMD je predstavio Radeon VII

Spremite Vaš notebook za zimu!

Neizostavni užitak igranja uz Huawei P smart 2019

Moćni Bluetooth zvučnici koji pune telefon bežičnim putem!

Smacircle S1 – električni bicikl za poneti!