Prikazi

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

Dalje »

BenQ W2000

BenQ W2000

Vrhunski multimedijalni projektor baziran na naprednim tehnologijama i Rec. 709 standardum, korisnicima donosi jednu potpuno novu dimenziju pokretnih slika u HD formatu...

Dalje »

Huawei P30 serija

Huawei P30 serija

Svi dostupni modeli iz P30 serije pored snažnog hardvera i superiornog dizajna u stanju su da kreiraju istinski vrhunske fotografije, kao i savršen video materijal u svim podržanim rezolucijama snimanja...

Dalje »

BenQ MH535 »

Nokia 5.1 Plus »

Oukitel U18 »

AKTUELNO

 

VESTI

AMD-ov zlatni jubilej

Napisao marko, 2019-05-02 00:26:15 u Novosti

Započinjući obeležavanje pedesetogodišnjice od osnivanja kompanije, AMD je danas pustio u prodaju specijalnu, ograničenu „zlatnu edicijuAMD Ryzen 7 2700X procesora i AMD Radeon VII grafičkih kartica. Proslavljajući bogatu istoriju kompanije u inovacijama, AMD omogućava svojim vernim kupcima jedinstvenu mogućnost kupovine komemorativnih verzija svojih vrhunskih proizvoda, uzbesplatne igre i ostale unikatne poklone.

 

„AMD već pola veka pomera granice mogućeg u računarstvu visokih performansi, kreirajući mogućnosti za nova iskustva milionima korisnika“, istakao je Džon Tejlor, AMD-ov šef marketinga, dodajući: „Slavimo ovaj momenat u našoj istoriji sa našim fanovima širom sveta, koji nas inspirišu da nastavimo u istom pravcu i u narednih pedeset godina, do 2069. pa još dalje“.

 

 

 

 

Sa „zlatnim edicijama“ AMD Ryzen procesora i Radeon grafičke kartice, AMD poziva fanove da skupaproslave pedesetogodišnje putovanje kroz svet visokih tehnologija. Optimizovan za igrače, kreatore digitalnog sadržaja i hardverske entuzijaste, AMD Ryzen 7 2700X je zahvaljujući fanovima širom planetejedan od AMD-ovih najprodavanijih procesora. „Zlatna edicija“ na sebi ima laserski ugraviran potpisAMD-ove CEO, dr. Lise Su i stiže u posebnom zlatnom pakovanju.

 

Zlatna edicija AMD Radeon VII grafičke kartice ima poseban, jarko crveni, hladnjak i stiže u specijalnom zlatnom „AMD50“ pakovanju. AMD Radeon VII je prvi GPU na svetu koji je proizveden u7nm tehnologiji. Opremljen sa čak 16GB brze HBM2 memorije, donosi izvanredne performanse, kako za igrače, tako i za prosumere. Kupci, koji zaključno sa promotivnim periodom do 8. juna kupe specijalneedicije AMD Ryzen 7 2700X procesora i Radeon VII grafičke karte dobijaju sledeće poklone:

 

-     AMD50 Igre na poklon: Kupon, digitalni kod, za hit igre World War Z i The Division 2 Golden Edition, koja obuhvata i sezonsku DLC propusnicu za prvu godinu, osam specijalnih zadataka i nagrada, automatsko otključavanje tri specijalizacije, posebno odelo za agenta i dodatne projekte i nagrade, kao i ekskluzivni „AMD50“ štitnik za ruke. Za više informacija posetite zvaničnu AMD50 webstranicu

 

-     Specijalnu „AMD50“ majicu, samolepljivu nalepnicu sa autogramom CEO dr. Lise Su – kako biprigodno obeležili ovaj momenat u kompanijskoj istoriji, „Zlatne edicije“ AMD-ovog procesora igrafičke kartice će dolaziti sa samolepljivom nalepnicom sa autogramom dr. Lise Su i kupon zadobijanje besplatne „AMD50“ majice2.

 

 

Odabrani, partneri, maloprodavci i etaileri, širom sveta će tokom promotivnog „AMD50“ perioda, zaključno sa 8. junom, nuditi posebne promotivne akcije i rasprodaje različitih modela AMD-ovih proizvoda.

 

AMD Ryzen 7 2700X „Zlatna Edicija“ će biti dostupan u limitiranoj seriji po preporučenoj ceni od 329 USD (bez uračunatih taksi i poreza). AMD Radeon VII „Zlatna Edicija“ će biti dostupna u limitiranoj seriji po ceni od 699 USD, direktno sa AMD.com. Za više informacija posetite AMD50 webportal.

 

 

 

 

 

 

UKOLIKO VAM SE SVIDELA OVA VEST POSETITE I LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK FAN STRANU!

 

ADATA predstavlja spoljni SSD SD600Q

Izrada sajta na klik – 30 minuta i gotovo!

Nova linija Samsung QLED televizora

AMD je predstavio Radeon VII

Neizostavni užitak igranja uz Huawei P smart 2019

Moćni Bluetooth zvučnici koji pune telefon bežičnim putem!

Smacircle S1 – električni bicikl za poneti!