Prikazi

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

Dalje »

BenQ W2000

BenQ W2000

Vrhunski multimedijalni projektor baziran na naprednim tehnologijama i Rec. 709 standardum, korisnicima donosi jednu potpuno novu dimenziju pokretnih slika u HD formatu...

Dalje »

Huawei P30 serija

Huawei P30 serija

Svi dostupni modeli iz P30 serije pored snažnog hardvera i superiornog dizajna u stanju su da kreiraju istinski vrhunske fotografije, kao i savršen video materijal u svim podržanim rezolucijama snimanja...

Dalje »

BenQ MH535 »

Nokia 5.1 Plus »

Oukitel U18 »

AKTUELNO

 

VESTI

BenQ DesignVue i PhotoVue monitori postižu Pantone Validated status kao prvi u industriji

Napisao misha, 2019-05-31 16:37:49 u Novosti

BenQ, internacionalno poznat brend uređaja za digitalni način života i inovator tehnologije profesionalnih displeja, objavljuje svoju PD seriju DesignVue monitora za dizajnere i SW seriju monitora, koje donose prve samostalne displeje u osvajanju Pantone Validated statusa, obezbeđujući rad sa mnoštvom uređaja kvalifikovanih od strane Pantone-a.

 

 

 

 

“Pantone Validated obezbeđuje dizajnerima i fotografima maksimalno pouzdan rad u radu sa Pantone bojama na ekranu kroz jedan kreativni proces, za bolje poravnavanje materijala u Pantone bojama i simulaciju, korišćenjem izlaznih rešenja licenciranih od strane Pantone-a,” izjavljuje Konvej Li (Conway Lee), predsednik BenQ korporacije. “BenQ se s ponosom pridružuje globalnoj zajednici profesionalaca za boje koji veruju Pantone sistemu za isporučivanje preciznih boja u grafici, modi, pakovanju, arhitekturi i industriji potrošačke robe.”

 

Strogo procenjeno i odobreno od strane Pantone stručnjaka za boje, BenQ-ovi DesignVue i PhotoVue monitori nude integrisanu korekciju boja i BenQ-ovu ekskluzivnu AQCOLOR tehnologiju za garanciju nadmoćne vernosti u reprodukciji boja, uključujući testiran kvalitet u postizanju Pantone Matching System (PMS) boja. U upotrebi od praktično svih u industriji i proizvođača na svetu, PMS sistem je univerzalni jezik boja koji omogućava kreativnim profesionalcima da odrede i usaglase specifične boje, bez obzira na korišćenu opremu i materijale za tačnu reprodukciju boja.

 

 

 

 

Nova pokrenuta oznaka Pantone Validated za 2019-godinu garantuje mogućnost sistema za kontrolu boja i povezanog hardvera da precizno reprodukuju punu paletu PMS boja, obezbeđujući da reprodukovana i odtšampana boja odražava namenjeni dizajn, sada uključujući i Pantone boje kao što su prikazane na BenQ DesignVue i PhotoVue monitorima za prikazivanje.

 

Kao globalni autoritet za komercionalnu reprodukciju boja, Pantone je obezbedio standard za boju tako što je standardizovao preko 10.000 boja za dizajnere i razvijače proizvoda od 1960. godine. Pantone-ova provera valjanosti DesignVue i PhotoVue monitora pojačava BenQ-ovu posvećenost u obezbeđivanju apsolutne preciznosti boja za profesionalne aplikacije i upotrebu.

 

 

 

 

 

 

UKOLIKO VAM SE SVIDELA OVA VEST POSETITE I LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK FAN STRANU!

 

Nova linija Samsung QLED televizora

Domaći električni bicikli osvajaju svet!

ADATA predstavlja spoljni SSD SD600Q

Izrada sajta na klik – 30 minuta i gotovo!

Digital signage – budućnost je stigla!

Moćni Bluetooth zvučnici koji pune telefon bežičnim putem!

Smacircle S1 – električni bicikl za poneti!