PREGLED TRŽIŠTA

Prikazi

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

Dalje »

BenQ W2000

BenQ W2000

Vrhunski multimedijalni projektor baziran na naprednim tehnologijama i Rec. 709 standardum, korisnicima donosi jednu potpuno novu dimenziju pokretnih slika u HD formatu...

Dalje »

Huawei P30 serija

Huawei P30 serija

Svi dostupni modeli iz P30 serije pored snažnog hardvera i superiornog dizajna u stanju su da kreiraju istinski vrhunske fotografije, kao i savršen video materijal u svim podržanim rezolucijama snimanja...

Dalje »

BenQ MH535 »

Nokia 5.1 Plus »

Oukitel U18 »

AKTUELNO

 

VESTI

Huawei P30 Pro potvrđuje svoju poziciju lidera

Napisao prota, 2019-07-01 01:53:45 u Novosti

Evropska asocijacija za hardver (eng. European Hardware Association) proglasila je Huawei P30 Pro najboljim pametnim telefonom 2019. godine. Ovaj uređaj obezbedio je prvo mesto u kategoriji Najbolji pametni telefon na dodeli European Hardware Awards 2019.


Tokom priprema za petu dodelu godišnjih nagrada, više od 100 iskusnih urednika iz vodećih evropskih tehnoloških publikacija ispitalo je, nominovalo, a zatim i glasalo za najbolji hardver na tržištu.

 

 

 

 

Prošle godine, nagradu za najbolji pametni telefon osvojio je Huawei P20 Pro, dok je ove godine najvažnija nagrada pripala Huawei P30 Pro telefonu.

 

Niz inovativnih funkcija, kao što su Huawei SuperSpectrum senzor, SuperZoom sočivo i nova Huawei ToF (Time of Flight) kamera, kao i poboljšana optička i AI tehnologija za stabilizaciju slike, doprineli su da kompanija Huawei bude priznata od strane mnogih urednika.

 

Publikacije članica Evropske asocijacije za hardver objavile su više od 250.000 članaka koji se odnose na tehnologiju, u periodu od proteklih 10 godina. Upravo to znanje i iskustvo znače da je Evropska asocijacija za hardver jedinstveno pozicionirana da pruži ovakav uvid u tržište. „Ponosni smo što je kompanija Huawei još jednom osvojila nagradu Najbolji pametni telefon. Evropske asocijacije za hardver. Zaslužena pobeda Huawei P30 Pro telefona, jasno dokazuje da je najbolji pametni telefon na tržištu, prepoznajući ga kao uređaj koji zaista menja pravila igre“, izjavili su iz Evropske asocijacije za hardver.

 

 

 

 

 


 

UKOLIKO VAM SE SVIDELA OVA VEST POSETITE I LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK FAN STRANU!

 

BenQ GV1 - projektor za džep!

Click&Touch, prva intuitivna tastatura na svetu

Domaći električni bicikli osvajaju svet!

ADATA predstavlja spoljni SSD SD600Q

Izrada sajta na klik – 30 minuta i gotovo!

Moćni Bluetooth zvučnici koji pune telefon bežičnim putem!

Nova linija Samsung QLED televizora