Prikazi

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

Dalje »

BenQ W2000

BenQ W2000

Vrhunski multimedijalni projektor baziran na naprednim tehnologijama i Rec. 709 standardum, korisnicima donosi jednu potpuno novu dimenziju pokretnih slika u HD formatu...

Dalje »

Huawei P30 serija

Huawei P30 serija

Svi dostupni modeli iz P30 serije pored snažnog hardvera i superiornog dizajna u stanju su da kreiraju istinski vrhunske fotografije, kao i savršen video materijal u svim podržanim rezolucijama snimanja...

Dalje »

BenQ MH535 »

Nokia 5.1 Plus »

Oukitel U18 »

AKTUELNO

 

VESTI

Veritas u sklopu svoje Enterprise Data Services platforme isporučuje hibridnu IT tehnologiju za VMware

Napisao misha, 2019-09-17 08:55:37 u Novosti

Veritas Technologies, svetski lider u zaštiti podataka preduzeća i softverski definisanim skladištima (podataka), danas je najavio dostupnost svoje Enterprise Data Services (EDS) platforme za VMware okruženja koji rade unutar kompanijskih prostorija ili u bilo kom od najvećih cloud platformi uključujući Amazon Web services (AWS), Microsoft Azure i Google Cloud platformu. Veritasova integrisana rešenja omogućavaju Vmver korisnicima da upravljaju dostupnošću poslovno-kritičnih usluga na nivou aplikacije, iskoriščavajući prednost fleksibilne zaštite podataka sa granularnim “skalarnim” pristupom oporavku, bez obzira na to gde se podaci nalaze i u kom tipu “oblaka” radi VMware, a uz to stičući uvide da optimizuju upravljanje celokupnim hibridnim/multi-cloud okruženjem iz jednog pregleda.

 

Veritas je nedavno pokrenuo svoju platformu za usluge podataka preduzeća (EDS), koja predstavlja zaokružen skup tehnologija osmišljenih da bi se apstrahovala složenost podataka i upravljanja infrastrukturom preduzeća.  Platforma pruža korisnicima dostupnost podataka i aplikacija bez premca, zaštitu podataka i uvide u podatke, omogućavajući im da upravljaju rastom podataka, da se oporavljaju od napada rensomvera (ucenjivačkog malvera), da vode operativnu efikasnost i dokažu regulatornu usaglašenost za okruženja unutar kompanijskih prostorija, virtuelnih i okruženja u “oblaku”.

 

 

 

 

“Veritas je kritična komponenta za preduzeća koje žele da u potpunosti iskoriste prednosti hibridnog oblaka koje pokreće VMware, dok istovremeno održavaju najviše mogućnosti za preimućnost i fleksibilnost infrastrukture”, rekao je Greg Hughes, izvršni direktor Veritasa. “NetBackup 8.2 je u potpunosti arhitektura bez agenta za Vmver i API-first pristup, omogućava potpuno automatizovanu zaštitu, migraciju, orkestraciju i povraćaj podataka preko bilo kojeg okruženja.”

 

Platforma je izgrađena oko jezgra NetBackup-a i uključuje dokazane tehnologije kao što su Veritas InfoScale i APTARE IT analitiku, omogućavajući klijentima da pristupaju podacima koji su im potrebni, onda kada su im potrebni, najbolje u klasi analitičke sposobnosti i neprobojnu zaštitu podataka sa rešenjem za oporavak. Kada klijenti primene ova rešenja u VMware okruženjima, oni mogu da:

 

1. Nesmetano proširite upravljanje dostupnošću na sloj aplikacije širom hibridnog oblaka: Savremeno poslovanje zahteva najviši nivo raspoloživosti aplikacija, fleksibilnosti i performansi – što nije lak zadatak u heterogenim okruženjima hibridnih oblaka. Da bi se to uspešno obavljalo, potrebno je znati kako da se u potpunosti iskoristi kompanijina hibridna infrastruktura u oblaku, da bi se ispunila očekivanja i ostvarilo više, a sve to na jednostavan, podesiv (skalabilan) i visoko otporan način. Veritas InfoScale pojačava VMware infrastrukturu proširivanjem upravljanja dostupnošću na sloju aplikacije. Ovo ne samo da podiže nivo raspoloživosti, već i omogućava migraciju i prenosivost aplikacije za funkcionisanje u više okruženja, oblaka ili na drugi način.

 

2. Istovremeno steknite analitiku i operativne uvide u virtuelne mašine i instance u informatičkom oblaku iz jednog prikaza:VERITAS omogućava uvide u podatke koji se nepovezani nalaze na skladištima unutar kompanijinih prostorija, hibridnih i multi-oblak IT okruženja kroz APTARE. Da bi ispunila obećanje o agilnijim operacijama, preduzeća moraju da budu u stanju da efikasno kontrolišu sve aspekte svojih okruženja. Imajući u vidu jedan interfejs vidljivosti koji obuhvata sve centre podataka – unutar kompanije, a i u oblaku, omogućava preduzećima da vizuelizuju kompjuterske resurse, skladištenje, pa čak i rezervne kopije. Osnovna integracija sa Vmver vRealize Automation  i vRealize Orchestrator olakšava način na koji klijenti primenjuju zaštitu podataka i stiču uvide u hibridne sredine i maksimizuju vrednost. Njime se pojednostavljuje upravljanje dubokim opažanjima potrebnim da bi se osigurale željene performanse i optimizacija troškova za okruženja unutar kompanijskih prostorija, AWS oblaka ili nativnih AWS okruženja, a sve to iz jednog pregleda.

 

3. Optimizujte kako granulirane, tako i masivne oporavke, gde god da se podaci nalazili širom hibridnog oblaka: bez obzira da li su podaci na skladištima unutar kompanijskih prostorija ili u oblaku, obezbeđivanje njihove zaštite i oporavka su kritični. Da to radi u hibridnim IT okruženjima u velikim razmerama, a na jednostavan način, koji takođe zadovoljava stroge nivoe usluga je imperativ za moderna preduzeća. Uz podršku koja obuhvata više od 500 radnih opterećenja i izbor više od 150 odredišta za skladištenje, od kojih su 60 oblaci, NetBackup je savršena osnova na kojoj se ostvaruje ova vizija. U okviru najnovijeg izdanja, korisnici sada mogu lako oporavljati podatke na granularan način, bez montiranja slike virtuelnog diska (VMDK), smanjujući vremena oporavka ili mogu da kompletno automatizuju i orkestriraju oporavkom na visokom univou, omogućavajući veći nivo poslovne otpornosti i bezbrižnu migraciju na oblake.

 

“Veritas ‘ Enterprise Data Services platforma pruža neophodnu zaštitu, poboljšanu dostupnost i duboke uvide da bi nam pomogla da maksimalizujemo vrednost naših podataka i da ostanemo usaglašeni”, rekao je Umang Bhavsar, viši potpredsednik Oaktree Capital Managementa. “Složivši ove mogućnosti širom naših okruženja u oblaku, pruža nam poverenje u to da će podaci i aplikacije uvek biti dostupni i zaštićeni”.Za više informacija o programu Veritas Enterprise Data Services Platform, posetite lokaciju www.veritas.com/abstraction i Veritas Perspectives Blog (https://vox.veritas.com/t5/Veritas-Perspectives/bg-p/veritas-perspectives).

 

 

 

 

 


UKOLIKO VAM SE SVIDELA OVA VEST POSETITE I LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK FAN STRANU!

 

Skriveno blago Huawei P smart Z telefona

Domaći električni bicikli osvajaju svet!

Moćni Bluetooth zvučnici koji pune telefon bežičnim putem!

BenQ GV1 - projektor za džep!

Click&Touch, prva intuitivna tastatura na svetu

Izrada sajta na klik – 30 minuta i gotovo!

Nova linija Samsung QLED televizora