Prikazi

Philips Brilliance 499P9H

Philips Brilliance 499P9H

Osim što pruža jedinstveno iskustvo korišćenja dva monitora široke dijagonale u jednom uređaju, višestruko nagrađivani Philipsov model donosi i funkcije za povećavanje produktivnosti, kao što su USB-C i iskačuća veb kamera sa podrškom za Windows Hello…

Dalje »

Oukitel WP5

Oukitel WP5

Kada je potrebno da telefon koristite u zahtevnim vremenskim usloviima gde vas vrebaju sneg, kiša, blato ili pak visoke temperature, sunce i prašina, jedino sigurno rešenje može biti neki robusni model iz teške kategorije poput novog pulena kompanije Oukitel...

Dalje »

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

Dalje »

BenQ W2000 »

Huawei P30 serija »

BenQ MH535 »

AKTUELNO

 

VESTI

Sensei Ten - novo oružje za vrhunske igrače!

Napisao misha, 2019-10-20 22:16:25 u Novosti

Za vrhunske rezultate potrebno je desetine hiljada sati mukotrpnog vežbanja, vera u sopstvene mogućnosti i malo sreće. Međutim, kada je na drugoj strani dostojan protivnik, svaka prednost je dobrodošla.

 

Zato je SteelSeries, svetski lider u proizvodnji igračkih periferija, ove nedelje na tržište izbacio miš sa senzorom poslednje generacije, koji lako nadmašuje konkurenciju u preciznosti, brzini i ergonomičnosti.

 

 

 

 

Novi miš, Sensei 10 (Sensei Ten), sa "TrueMove Pro" optičkim senzorom ima brzinu od 450 inča u sekundi (IPS), 18.000 tačaka po inču (CPI), a novi senzor omogućava odličnu stabilizaciju miša i eliminiše lažno praćenje tokom brzih poteza.

 

"TrueMove Pro" kombinuje višegodišnje iskustvo PikArt-a u dizajniranju senzora čineći ga senzorom sa najboljim performansama na bilo kojoj površini (1-to-1 tracking).

 

Prema rečima Sebastijana "Ceb" Debsa, jednog od najboljih svetskih gejmera i člana OG tima, mnogo miševa je tokom godina prošlo kroz njegove ruke, ali samo je Sensei uspeo da ispuni sva njegova očekivanja.

 

"Sa Senseijem našao sam savršenstvo”, rekao je Debs koji poslednje dve godine osvaja najznačajnije svetsko takmičenje u Doti 2 „The International“, upravo koristeći Sensei miš.

 

 

 

 

Sensei 10, naslednik je istoimenog miša kojim SteelSeries već deset godina postavlja standarde svojim oblikom i performansama.

 

Njegov oblik, koji mogu da koriste i levoruki i desnoruki igrači, pokušali su da oponašaju i drugi proizvođači, ali nijedan drugi miš nije uspeo da postigne uspeh originalnog Senseia, kojeg vole stotine hiljada gejmera. Sensei 10 revitalizuje poznati oblik sa potpuno novim senzorom, spremnim za vrhunska takmičenja.

 

Univerzalni oblik sa osam tastera omogućava igračima da veoma brzo i po potrebi menjaju stil držanja. Takođe, sa pet memorijskih profila igrači mogu da sačuvaju svoje postavke kada miš koriste na različitim uređajima. Osim toga, prekidači projektovani da zadrže pouzdanost čak i posle 60 miliona klikova, kao i izrada miša od polimera vrhunskih osobina, pružiće vlasnicima novog Sensei 10 visok kvalitet tokom godina korišćenja.

 

Kako je zaključio Brajan Lu iz SteelSeriesa, inženjeri te kompanije napravili su fantastičan rezultat ostajući verni originalnom dizajnu, dok su istovremeno unapredili performanse miša u skladu sa zahtevima modernog e-sporta i potrebama svakog igrača.

 

 

 

 

 

O kompaniji

 

SteelSeries je svetski lider u proizvodnji igračkih periferija sa fokusom na njihov kvalitet, inovacije i funkcionalnost. To je najbrže rastući brend u Sjedinjenim Američkim Državama kada je reč i o igračkim slušalicama za PC. SteelSeries je osnovana 2001. i na tržištu napreduje inovacijama i tehnologijama koje igračima omogućava da igraju bolje, da treniraju duže i da prevaziđu izazove.

Ona je i pionir u podršci takmičarskih igračkih turnira i e-sportu, pomaže igračima u  međusobnom povezivanju i neguje osećaj zajedništva i svrhe. Kompaniji pomaže i tim profesionalaca i igrača koji sa velikim entuzijazmom daju doprinos u dizajniranju i izradi svake dodatne igračke komponente. Oni su istovremeno i pokretačka snaga kompanije.

 

Da biste saznali više o SteelSeries proizvodima i partnerima posetite http://SteelSeries.com ili na društvenim mrežama http://facebook.com/steelseries i tviter @SteelSeries.

 

 

 

 

 


UKOLIKO VAM SE SVIDELA OVA VEST POSETITE I LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK FAN STRANU!

 

Domaći električni bicikli osvajaju svet!

Nova linija Samsung QLED televizora

Moćni Bluetooth zvučnici koji pune telefon bežičnim putem!

BenQ GV1 - projektor za džep!

Click&Touch, prva intuitivna tastatura na svetu

Izrada sajta na klik – 30 minuta i gotovo!

Skriveno blago Huawei P smart Z telefona