Prikazi

Philips Brilliance 499P9H

Philips Brilliance 499P9H

Osim što pruža jedinstveno iskustvo korišćenja dva monitora široke dijagonale u jednom uređaju, višestruko nagrađivani Philipsov model donosi i funkcije za povećavanje produktivnosti, kao što su USB-C i iskačuća veb kamera sa podrškom za Windows Hello…

Dalje »

Oukitel WP5

Oukitel WP5

Kada je potrebno da telefon koristite u zahtevnim vremenskim usloviima gde vas vrebaju sneg, kiša, blato ili pak visoke temperature, sunce i prašina, jedino sigurno rešenje može biti neki robusni model iz teške kategorije poput novog pulena kompanije Oukitel...

Dalje »

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

Dalje »

BenQ W2000 »

Huawei P30 serija »

BenQ MH535 »

AKTUELNO

 

VESTI

SAP HANA – platforma za moderno poslovanje!

Napisao misha, 2020-01-22 08:18:06 u Novosti

Savremeni uslovi poslovanja predstavljaju izazov za svaku kompaniju. Količina podataka je sve veća, rokovi za odlučivanje su sve kraći i kraći, a konkurencija nikad jača. U takvim okolnostima, menadžeri su pred velikim pritiskom i ozbiljnim iskušenjima, kako analizirati terabajte podataka u najkraćem roku i doneti dobre odluke? Rešenje je poslovanje u realnom vremenu. Takvo poslovanje je moguće zahvaljujući automatizaciji poslovnih procesa i podacima dobijenim u realnom vremenu, a to obezbeđuju rešenja kompanije SAP.

 

 

 

 

 

Ukratko, šta je SAP HANA?


Sa pojavom SAP HANA rešenja, poslovanje u realnom vremenu je postalo stvarnost. HANA je relaciona baza podataka koja omogućava upravljanje transakcijama i analitičku obradu podataka.

 

SAP HANA pruža više desetina ili čak više hiljada puta veću brzinu obrade podataka u odnosu na ranija rešenja. Takođe, platforma koristi moderne algoritme za kompresiju. Njihovim upotrebom podaci zauzimaju manje prostora i mogu biti smešteni u radnu memoriju sistema.

 

 

Kakve novine donosi SAP S/4HANA?

 

-     SAP S/4HANA je nova vizija poslovnog softvera.

-     S/4HANA omogućava dodatnu optimizaciju poslovnih procesa i smanjenje troškova.

-     Platforma nudi 10 puta veću kompresiju podataka i 10.000 puta bolju iskorišćenost RAM memorije u odnosu na standardni model. Nova tehnologija obezbeđuje praćenje transakcija u realnom vremenu, trenutnu obradu podataka i kvalitetnije informacije.

-     S/4HANA donosi i nove funkcije FIORI interfejsa koje povećavaju produktivnost zaposlenih.

 

 

Platforma dostupna i u regionu


Zahvaljujući kompaniji COMING, SAP S/4HANA je stigla u region. Migracija je urađena u firmi MSK iz Kikinde, a COMING kao cloud provajder je obezbedio sve neophodne resurse. Naravno u cloud-u. Na taj način je, barem što se tiče infrastrukture, čitava faza implementacije prošla neopaženo i fluidno. Rezultati migracije su predstavljeni na nedavno održanom SAP skupu MOVE to S/4HANA #ONE održanom u hotelu “Hilton”.

 

Ukoliko želite da saznate o čemu se sve govorilo na skupu, posetite ovaj link

Više o kompaniji COMING možete saznati na ovom link-u

 

 

 

 


 

UKOLIKO VAM SE SVIDELA OVA VEST POSETITE I LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK FAN STRANU!

 

Mercedes-Benz predstavio futuristički automobil Avatar

Samsung inovativni lifestyle uređaji za domaćinstvo

Sensei Ten - novo oružje za vrhunske igrače!

Domaći električni bicikli osvajaju svet!

Moćni Bluetooth zvučnici koji pune telefon bežičnim putem!

Project NEON – stižu nam realističnii humanoidni avatari

Click&Touch, prva intuitivna tastatura na svetu