Prikazi

Oukitel WP5

Oukitel WP5

Kada je potrebno da telefon koristite u zahtevnim vremenskim usloviima gde vas vrebaju sneg, kiša, blato ili pak visoke temperature, sunce i prašina, jedino sigurno rešenje može biti neki robusni model iz teške kategorije poput novog pulena kompanije Oukitel...

Dalje »

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

Dalje »

BenQ W2000

BenQ W2000

Vrhunski multimedijalni projektor baziran na naprednim tehnologijama i Rec. 709 standardum, korisnicima donosi jednu potpuno novu dimenziju pokretnih slika u HD formatu...

Dalje »

Huawei P30 serija »

BenQ MH535 »

Nokia 5.1 Plus »

AKTUELNO

 

VESTI

SteelSeries predstavlja Rival 3 gejming miš, Apex 3 i Apex 5 gejming tastature

Napisao prota, 2020-01-22 08:53:15 u Novosti

SteelSeries, lider na polju gejming i esports periferije, najavio je Rival 3 gejming miš, Apex 3 i Apex 5 gejming tastature - periferije visokih performansi koje će biti pristupačne svim gejmerima. Predstavljajući ove proizvode, SteelSeries je želeo da inovativne performanse svojih premijum proizvoda ponudi široj igračkoj publici.

 

 

 

 

Ehtišam Rabani, CEO SteelSeries-a je izjavio kako “puno gejmera koristi obične ofis periferije za gejming”. Zatim je dodao “Predstavljajući naše nove proizvode, ciljali smo na zamenu ofis periferija. Želja nam je bila da prilagodimo najsavremenije tehnologije koje koristimo i implementiramo ih u proizvode koji će biti pristupačni za svakog igrača.

 

Niko ne bi trebalo da večito bude zaglavljen sa korišćenjem prevaziđenih periferija koje nisu namenjene za gejming.”

 

 

Rival 3 – Nadmašiti konkurenciju


Uz jedinstveno RGB osvetljenje, novi senzor fokusiran na maksimalne performanse i neverovatan nivo izdržljivosti, Rival 3 nadmašuje konkurenciju. Rival 3 je zaokružen gejming miš sa vrhunskom tehnologijom specijalno dizajniranom po povoljnoj ceni za gejmere.

 

Rival 3 je napravljen od super-dugotrajnog polimera koji pruža neverovatnu izdržljivost, sve to uz težinu od samo 77 grama. Tu je i novi TrueMove Core optički senzor koji predstavlja značajan iskorak u performansama kada je u pitanju ovaj cenovni rang.

 

Uobičajeno je da kompanije koje proizvode periferije koriste obične desktop senzore u miševima ovog cenovnog ranga, ali je SteelSeries u saradnji sa PixArt-om dizajnirao potpuno novi senzor samo za Rival 3. TrueMove Core ima senzor od 8,500 CPI koji je namenjen za precizno 1 na 1 praćenje pokreta, tako da se svi pokreti miša apsolutno verno prenose na ekran.

 

Rival 3 takođe donosi svičeve koji su deklarisani na 60 miliona klikova i memoriju u samom mišu koja dozvoljava unos do 5 CPI profila i podešavanje svih parametara kroz SteelSeries Engine softver.

 

Rival 3 je sada dostupan po ceni od 40 eur. Za više detalja i punu specifikaciju, pratite ovaj link.

 

 

 

 

 

Apex 3 – Nadmašiti konkurenciju

 

Vodootporna Apex 3 tastatura je potpuno zaokružen gejming proizvod. Kreirana je kombinacijom savremene SteelSeries tehnologije sa RGB osvetljenjem u 10 zona, ultra-tihim gejming svičevima i anti-ghostingom specijalno osmišljenim za gejming. Sve to je čini tastaturom koja je od početka do kraja kreirana za gejmere.

 

Apex 3 je vodootporna po standardu IP32 pa je samim tim zaštićena od slučajnih prolivanja tečnosti. Takođe, tastatura koristi nove SteelSeries svičeve sa minimalnim otporom. Zbog toga je tastatura skoro nečujna, uz tastere koji su deklarisani na preko 20 miliona klikova.

 

Kao i kod Apex Pro modela, Apex 3 ima sličan oslonac za dlanove visokog kvaliteta, iste media tastere i klikabilni metalni roler, kao i 3 mogućnosti za postavljanje kabla ispod tastature. Anti-ghosting namenjen gejmerima omogućava da tastatura uvek zabeleži svaki klika tastera, tako da gejmeri mogu da igraju brze i preciznije.

 

Apex 3 je dostupna po ceni od 80 eur. Više o proizvodu možete da saznate na sledećem linku.

 

 

 

 

 

Apex 5 – Najbolje od oba sveta

 

Hibridni svičevi na Apex 5 tastaturi kombinuju osećaj kod pritiska membranskih tastera sa performansama i taktilnim klikom plavog mehaničkog sviča. To donosi gejming iskustvo koji kombinuje najbolje od obe vrste svičeva.

 

Tastatura je izrađena istom tehnologijom koja je korišćena kod naše Pro linije proizvoda. To uključuje magnetni oslonac za dlanove, kućište od visokokvalitetnog aluminijuma, OLED smart ekran, media kontrole i roler za podešavanje zvuka, kao i podešavanje osvetljenja za svaki taster pojedinačno. Korisnici mogu da na OLED ekranu prikazuju GIFove, imaju pregled informacija direktno iz igara kao što su CS:GO i Dota2, imaju informacije o pesmama sa TIDAL-a, Diskord poruke, podešavanja tastature i još mnogo toga.

 

Apex 5 je sada moguće kupiti za 130 eur. Više o proizvodu možete da saznate na sledećem linku.

 

 

 

 

Za više informacija o Rivalu 3, Apexu 3 i Apexu 5, posetite www.SteelSeries.com

 

 

 

 


UKOLIKO VAM SE SVIDELA OVA VEST POSETITE I LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK FAN STRANU!

 

Mercedes-Benz predstavio futuristički automobil Avatar

Samsung inovativni lifestyle uređaji za domaćinstvo

Ko voli da ima mali, tu je Zanco Tiny t2

Domaći električni bicikli osvajaju svet!

Moćni Bluetooth zvučnici koji pune telefon bežičnim putem!

Project NEON – stižu nam realističnii humanoidni avatari

Click&Touch, prva intuitivna tastatura na svetu