PREGLED TRŽIŠTA

Prikazi

Oukitel WP5

Oukitel WP5

Kada je potrebno da telefon koristite u zahtevnim vremenskim usloviima gde vas vrebaju sneg, kiša, blato ili pak visoke temperature, sunce i prašina, jedino sigurno rešenje može biti neki robusni model iz teške kategorije poput novog pulena kompanije Oukitel...

Dalje »

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

Dalje »

BenQ W2000

BenQ W2000

Vrhunski multimedijalni projektor baziran na naprednim tehnologijama i Rec. 709 standardum, korisnicima donosi jednu potpuno novu dimenziju pokretnih slika u HD formatu...

Dalje »

Huawei P30 serija »

BenQ MH535 »

Nokia 5.1 Plus »

AKTUELNO

 

VESTI

SteelSeries najavio novu limitiranu seriju CS:GO Neon Rider

Napisao prota, 2020-05-11 23:37:29 u Novosti

SteelSeries, lider u proizvodnji PC gaming perferija, najavio je ekskluzivnu Neon Rider kolekciju inspirisanu Red Moon Workshop skinom za CS:GO, jednom od najomiljenijih skinova kod većine igrača. Ova ekskluzivna kolaboracija kombinuje popularni Neon Rider skin i SteelSeries nagrađivane periferije kako bi kreirala uzbudljivu kolekciju specijalno napravljenu za CS:GO entuzijaste širom sveta. Kolekcija podrazumeva Neon Rider Sensei Ten miša, ka oi QcK L i QcK Prism XL podloge za miša.

 

"Naš odnos prema Counter-Strike star je koliko i sama kompanija. Od kreiranja prvih proizvoda za kompetitivne igrače, do prvih sponzorstava profesionalnih timova i događaja pa sve do kreiranja proizvoda samo za fanove igre, mi smo ponosni što nastavljamo da budemo deo sveta Counter Strike zahvaljujući ovoj kolaboraciji. Sa senzorom visokih performansi i udobnosti koju donosi Sensei Ten kao i neverovatnoj veličini QcK podloga, nema iznenađenja zbog čega smo odabrali upravo ove proizvode za CS:GO kolaboraciju".

 

 

 

 

 

Sensei Ten Neon Rider Edition

 

Preko 10 godina, SteeSeries Sensei definisao je svet kompetitivnog Counter Strike igranja sa svojim specifičnim oblikom i performansama. Sensei Ten Neon Rider vraća u život dobro poznatu estetiku skina za CS:GO u unikatnoj kolekciji koja će podići na viši nivo svaki gaming setup svojim synth-wave osećajem.

 

 

 

 

Sensei Ten Neon Rider Edition koristi dobro poznati SteelSeries sensor, TrueMove Pro. Ovaj sensor kreiran od strane SteelSeries i PixArt, najbolje je ocenjeni SteelSeries senzor sa pravim 1-to-1 trackingom, 18000 CPI i 450 IPS brzinom. TrueMove Pro takođe donosi napredni tilt tracking kako bi stabilizovao miša prilikom izuzetno brzih pokreta.

 

Sensei Ten Neon Rider Edition pojaviće se u ograničenoj količini i svaki miš poseduje svoj unikatni ID broj. Može se već sada poručiti putem Amazona po ceni od 79,99 USD a kreće u prodaju 12. Maja putem Amazona i SteelSeries sajta.

 

 

QcK L Neon Rider Edition


QcK L Neon Rider Edition je 450mm x 400mm x 2mm podloga za miša dekorisana dobro poznatim Neon Rider skinom. QcK L Neon Rider koristi eksluzivnu tkaninu za maksimalnu kontrolu i optimizovana je kako za nizak tako i krajnje visok CPI odnosno pokrete. QCK je izuzetno izdržljiva, periva i laka za čišćenje a kreće u prodaju 12. Maja na SteelSeries sajtu po ceni od 19.99 USD.

 

 

 

 

 

QcK Prism XL Neon Rider Edition


QcK Prism XL Neon Rider Edition je a 900mm x 300mm x 4mm RGB podloga za miša, sa dve-zone iluminacije. Pokreće je SteelSeries Engine, a korisnici mogu lako da postave hiljade i hiljade svetlosnih notifikacija iz igara i sinhronizuju podlogu za miša sa svim svojim ostalim SteelSeries uređajima. Baš kao i Sensei Ten Neon Rider Edition, svaka  QcK Prism XL Neon Rider Edition podloga biće individualno obeležena brojem kako bi se dodatno iskazao status proizvoda limitirane serije.

 

QcK Prism XL Neon Rider Edition kreće u prodaju 12. Maja putem SteelSeries.com sajta po ceni od 69.99 USD.

 

 

 

 

 

 

 

UKOLIKO VAM SE SVIDELA OVA VEST POSETITE I LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK FAN STRANU!

 

Novi gejmerski telefoni - Xiaomi Black Shark 3 i Black Shark 3 Pro

Project NEON – stižu nam realističnii humanoidni avatari

Mercedes-Benz predstavio futuristički automobil Avatar

Samsung inovativni lifestyle uređaji za domaćinstvo

Ko voli da ima mali, tu je Zanco Tiny t2

Moćni Bluetooth zvučnici koji pune telefon bežičnim putem!

Click&Touch, prva intuitivna tastatura na svetu