PREGLED TRŽIŠTA

Prikazi

Philips Brilliance 499P9H

Philips Brilliance 499P9H

Osim što pruža jedinstveno iskustvo korišćenja dva monitora široke dijagonale u jednom uređaju, višestruko nagrađivani Philipsov model donosi i funkcije za povećavanje produktivnosti, kao što su USB-C i iskačuća veb kamera sa podrškom za Windows Hello…

Dalje »

Oukitel WP5

Oukitel WP5

Kada je potrebno da telefon koristite u zahtevnim vremenskim usloviima gde vas vrebaju sneg, kiša, blato ili pak visoke temperature, sunce i prašina, jedino sigurno rešenje može biti neki robusni model iz teške kategorije poput novog pulena kompanije Oukitel...

Dalje »

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

Dalje »

BenQ W2000 »

Huawei P30 serija »

BenQ MH535 »

AKTUELNO

 

VESTI

GFI Unlimited nudi malim i srednjim preduzećima povoljno rešenje za bezbedan rad na daljinu

Napisao marko, 2020-06-15 23:46:15 u Novosti

GFI Software, provajder bezbednosnih rešenja u poslovnim IT mrežama, nudi malim i srednjim preduzećima povoljno i sveobuhvatno rešenje u oblastima IT bezbednosti i poslovne saradnje. Kroz jedinstveni model licenciranja GFI Unlimited, preduzeća i organizacije sada mogu dobiti kompletan set aplikacija za manje od 40 američkih dolara godišnje po korisniku, što je nekoliko puta jeftinije nego u slučaju kupovine pojedinačnih aplikacija.

 

Već sada 54 odsto malih i srednjih preduzeća ima problem sa finansiranjem različitih rešenja u oblasti IT sigurnosti, a sa produbljivanjem ekonomske krize, taj procenat će dodatno rasti. Pored toga, od malih i srednjih preduzeća se zahteva sve veće prilagođavanje poslovanja velikom broju zaposlenih  koji rade od kuće i ponuda efikasne saradnje na daljinu – na primer, konferencijske pozive je tokom karantina moralo da koristi 42 odsto zaposlenih  koji ih nikada pre nisu koristili.

 

 

 

 

 

Model GFI Unlimited trenutno nudi  devet aplikacija za komunikaciju i IT bezbednost u okviru jedne pretplate, a bilo koje od tih aplikacija mogu se međusobno kombinovati u zavisnosti od specifičnih potreba. Najveća potražnja je za sledećim paketima:

 

-     Komunikacija putem e-pošte – kombinacija aplikacija GFI MailEssentials, Kerio Connect i GFI Archiver pruža kompletno rešenje za mail servere, bezbednost e-pošte (antivirus i antispam), arhiviranje i usklađenost (compliance).

 

-     Bezbednost poslovne mreže – aktiviranjem Kerio Control i GFI LanGuard, kupcima  je obezbeđenai poslovna mreža, siguran udaljeni pristup virtuelnoj privatnoj mreži (VPN) i zaštita od napada na IT sistem i aplikacije.

 

-     Zaštita mreže i saradnja – mnoga preduzeća koriste kombinaciju Kerio Control i Kerio Connect, koja pruža jak firewall, zaštitu mrežnog pristupa i integrisani alat za saradnju (e-pošta, razmena poruka, kalendar).

 

 

Za razliku od kupovine pojedinačnih aplikacija, korišćenjem jedinstvenog modela licenciranja GFI Unlimited kupci će uštedeti već prilikom aktiviranja dva proizvoda. Na primer, preduzeće sa 10 korisnika, rešiće kompletnu IT bezbednost i poslovnu saradnju za manje od 44.000 dinara, odnosno 360 EUR godišnje. Za više informacija, posetite sajt www.gfi-unlimited.rs.

 

„Od danas, pa ubuduće preduzeća će morati da reaguju na povećane zahteve za sigurnošću svojih infrastruktura zbog potrebe za fleksibilnijim radom na daljinu – to će najviše uticati na mala i srednja preduzeća“, kaže Jozef Kačala, Sales Engineer za EMEA i APAC u kompaniji GFI Software. „Pomoću modela GFI Unlimited, želimo da im ponudimo povoljnu alternativu, koja će im omogućiti da izbegnu rizik tehničkih i operativnih kvarova i poboljšaju produktivnost timova, gde god da rade.“

 

 

 

 

 

 

 

UKOLIKO VAM SE SVIDELA OVA VEST POSETITE I LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK FAN STRANU!

 

Novi gejmerski telefoni - Xiaomi Black Shark 3 i Black Shark 3 Pro

E prime – domaći brend svetskog glasa!

Project NEON – stižu nam realističnii humanoidni avatari

Mercedes-Benz predstavio futuristički automobil Avatar

Samsung inovativni lifestyle uređaji za domaćinstvo

Moćni Bluetooth zvučnici koji pune telefon bežičnim putem!

Click&Touch, prva intuitivna tastatura na svetu