Prikazi

Philips Brilliance 499P9H

Philips Brilliance 499P9H

Osim što pruža jedinstveno iskustvo korišćenja dva monitora široke dijagonale u jednom uređaju, višestruko nagrađivani Philipsov model donosi i funkcije za povećavanje produktivnosti, kao što su USB-C i iskačuća veb kamera sa podrškom za Windows Hello…

Dalje »

Oukitel WP5

Oukitel WP5

Kada je potrebno da telefon koristite u zahtevnim vremenskim usloviima gde vas vrebaju sneg, kiša, blato ili pak visoke temperature, sunce i prašina, jedino sigurno rešenje može biti neki robusni model iz teške kategorije poput novog pulena kompanije Oukitel...

Dalje »

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

Dalje »

BenQ W2000 »

Huawei P30 serija »

BenQ MH535 »

AKTUELNO

 

VESTI

Cvećara online poslovanje

Napisao marko, 2020-09-04 01:01:17 u Novosti

Online kupovina je najpopularniji način kupovine u ovoj godini. Nakon, svih aktuelnih dešavanja od marta ove godine, mnogi i koji nisu bili ljubitelji kupovine preko internet u ovih par meseci su zasigurno postali. Praćenje trendova je imperative za opstajanje na konkuretskom tržištu, a online kupovina je zastupljena u gotovo svim granama industrije. Trendovi se moraju prihvaiti, a oni su upravo ti koji donose novinu u samom načinu proslovanja.

 

 

Da li ste čuli za online cvećaru?

 

Online cvećara je sada tu da olakša sam način kupovine cveća. Zahvaljujući modernom načinu kupovine, svi aranžmani iz online cvećare Provasa Dekor mogu biti da željenoj adresi za samo jedan sat. Ovakav način kupovine cveća je sastoji iz nekoliko jednostavnih procesa. Naime, nakon posete online prodavnice, bira se vrsta željenog aranžmana, a sve ranžmane koji vidite u prodavnici možete poručiti samo jednim klikom. O aranžmanima se detaljno možete informisati u opisu ispod te same slike, transparentnost cene je takođe deo savremenog načina poslovanja. Iz online korpe, bira se način plaćanja a odatle sledi sledeći korak – dostava cveća.

 

 

 

 

 

Kako funkcioniše dostava cveća?

 

Dostava cveća i online cvećara nam sada omogućavaju da na najbrži način iznenadimo voljenu osobu. Glavna prednost ovakvog načina kupovine cveća je izbegavanje suvišnih kontakata sa ljudima u ovom periodu. Naime, kupovinu buketa ili nekih drugih aranžmana činite iz udobnosti vašeg doma. Posetom online prodavnice cvećare Provansa Dekor, dobija se uvid u vrste arnžmana, način pakovanja i samu cenu svakog od njih. Odabirom aranžmana, odlazi se na posebnu stranicu gde se unose podaci za dostavu cveća, a najbrže vreme dostave je samo jedan sat. Kurirska služa je brza, a najbolji deo priče sa dostavom cveća je taj što se dostava vrši u bilo koje doba dana. Tako možete obradovati vašu dragu tačno u ponoć za rođendan ili neki drugi vama bitan datum.

 

 

Da li je dostava cveća moguća svakog dana i koje je očekivano vreme dostave?

 

Dostavu cveća 24 sata dnevno bilo gde na teritoriji Beograda je omogućila cvećara Provansa Dekor. Cveće stiže na željenu adresu u najbržem mogućem roku i u vreme koje vi poželite. Na vama je samo da odaberete željeni aranžman i vreme isporuke, a oni su tu da vaše iznenađenje sprovedu u delo! Očekivano vreme je ono za koje se zajedno dogovorite sa cvećarom. Dostavljači su tačni i snalažljivi tako da se vreme isporukue uvek poštuje.

 

 

Šta se sve može kupiti u online cvećari?

 

Cveće je saršen poklon jer ga sve devojke vole, a ruža je kraljica cveća. Zbog svoje lepote i gracioznosti, ova lepotica uvek izmami osmeh na lice vašim voljenim osobama. Aranžmani od velikog broja ruža su samo neki od buketa koji se mogu kupiti u cvećari. Ruže su cveće koje se najviše i najčešće poklanja, a o njenoj jedinstvenosti među brojnim cvećem govore njene razne boje i lepota cveta. Mnogima omiljena, 101 ruža ima jaku i važnu simboliku, a svako ko dobije baš ovaj buket zna šta da je glavna poruka - volim te!

 

Pored brojnih aranžmana sa ružama raznih boja, u zavisnosti od prilike za koju su namenjene kao poklon i arnžmana za njega, tu su i lepi aranžmani za bebe koji su namenjeni za proslavu rođenja ili krštenja deteta. Takođe se u online cvećari mogu naći i razni aranžmani za slavu, pa je ovo idealna prilika da proučite poklone vašim dragim ljudima na kućnu adresu. Neka uz ove sitnice znaju da mislite na njih i važne datume čak i u ovom korona dobu.

 

Dostavom se može poslati i poklon aranžman za njega. Aranžmani za njega sadrže glavni sastojak za savršen poklon za muškarce – viski i cigarilose. Provasa Dekor je odlučila da kreira jedinstveni poklon za njega, aranžmani su različiti, a svakom je zajednička flaša viskija i tompus cigara.

 

 

U Provasa Dekor cvećari se može kupiti i repromaterijal za cvećaru

 

Ukoliko imate nedoumicu gde možete pronaći repromaterijal za vašu cvećaru, sve što treba da uradite je da posetite online cvećaru Provasa Dekor. Njihov repromaterijal materijal  čine uvek dostupne kutije u raznim bojama, veličinama i oblicima; mnogobrojni papiri sa velikim izborom dizajna; dekorativne rolne i mrežice; ukrasne trakice i korpice i ostali ukrasi neophodni sa pravljenje najkreativnih aranžmana.

 

U Provansi Dekor se može pronaći baš sve za obično i neobično dekorisanje cveća! Neka vaši aranžmani imaju najkreativniji dizajn na tržištu, uz najbolji repromaterijal. Ono što je sada olakšavajuća okolnost je online kupovina repromaterijala. Sve što vam treba, može biti na adresi vaše cvećare u jako kratkom roku. Uz pomoć naše online cvećara i dostave cveća uštedećete vreme i imaćete repromaterijal na želejnoj adresi u najkraćem roku!

 

Zbog korone, online kupovina je doživela bum, a sa njom i brojne dostave i kurirske službe. Tehnologija nas je još jednom spasila, a danas šta god da poželimo može biti na našoj kućnoj adresi za svega par sati. Kako su i brojne industrijske grane morale da reaguju na novonastalu situaciju i mali i srednji biznisi su sledili korake velikih korporacija i svoj način poslovanja prilagodili korona dobu. Zato danas, pored odeće, obuće, kućnih aparata i druge tehnologije možemo poručiti i cveće online.

 

 

 

 

 


UKOLIKO VAM SE SVIDELA OVA VEST POSETITE I LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK FAN STRANU!

 

Novi gejmerski telefoni - Xiaomi Black Shark 3 i Black Shark 3 Pro

Mercedes-Benz predstavio futuristički automobil Avatar

Samsung inovativni lifestyle uređaji za domaćinstvo

Ko voli da ima mali, tu je Zanco Tiny t2

Domaći električni bicikli osvajaju svet!

Project NEON – stižu nam realističnii humanoidni avatari

Click&Touch, prva intuitivna tastatura na svetu