Prikazi

Philips Brilliance 499P9H

Philips Brilliance 499P9H

Osim što pruža jedinstveno iskustvo korišćenja dva monitora široke dijagonale u jednom uređaju, višestruko nagrađivani Philipsov model donosi i funkcije za povećavanje produktivnosti, kao što su USB-C i iskačuća veb kamera sa podrškom za Windows Hello…

Dalje »

Oukitel WP5

Oukitel WP5

Kada je potrebno da telefon koristite u zahtevnim vremenskim usloviima gde vas vrebaju sneg, kiša, blato ili pak visoke temperature, sunce i prašina, jedino sigurno rešenje može biti neki robusni model iz teške kategorije poput novog pulena kompanije Oukitel...

Dalje »

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

Dalje »

BenQ W2000 »

Huawei P30 serija »

BenQ MH535 »

AKTUELNO

 

VESTI

XPG predstavlja PCIe Gen4 M.2 2280 SSD GAMMIX S70

Napisao prota, 2020-09-23 08:55:27 u Novosti

XPG, brend specijalizovan za sisteme, komponente i periferne uređaje za igrače, profesionalne e-sportiste i tech entuzijaste, predstavio je PCIe Gen4x4 M.2 2280 SSD pod nazivom XPG GAMMIX S70. Predstavljanjem modela S70 XPG nudi sveobuhvatnu liniju Gen4 SSD-ova koja obuhvata GAMMIX S50 i S50 Lite, a zadovoljava razne potrebe i uklapa se u razne budžete. Prihvatanjem nove generacije interfejsa PCIe 4.0, GAMMIX S70 nudi nenadmašne performanse čitanja i pisanja, a sa ponosom ga možemo nazvati najbržim M.2 SSD-om na svetu.

 

 

 

 

Dolaskom 5G mreža i stalnim rastom količine podataka koji se obrađuju, PCIe Gen4 postao je ključna nadogradnja koja uređaje za skladištenje podiže na novi nivo. GAMMIX S70 proširuje seriju Gen4 SSD-ova kompanije XPG novim proizvodom za izbirljive korisnike koji žele najbolje što PCIe 4.0 može ponuditi. Odlikuju ga munjevite brzine čitanja/pisanja do 7400/6400 MB u sekundi. Korisnicima će odmah biti jasno da pred sobom imaju sam vrh kada su u pitanju performanse SSD-ova. U kombinaciji sa dinamičkim SLC keširanjem kompatibilnim sa tehnologijom NVMe 1.4, S70 nudi daleko bolje performanse od SATA i PCIe 3.0 SSD-ova. Radi dodatne lakoće upotrebe i praktičnosti, S70 je kompatibilan sa starijim standardom PCIe 3.0.

 

Za pouzdan rad i stabilnost S70 je opremljen raspršivačem toplote CoolArmor koji je konstruisao sam XPG. Aluminijumski raspršivač topline ima terasastu strukturu koja nalikuje na slojeve oklopa i tako nudi veću površinu, a ispod nje su šuplje komore. Ovakav dizajn omogućuje puno učinkovitiju disipaciju toplote kojom se temperature mogu smanjiti i do 30 odsto.

 

Osim ovih glavnih parametara performansi, S70 podržava i tehnologiju LDPC koda za ispravljanje grešaka radi otkrivanja i popravljanja širokog raspona grešaka u podacima radi preciznijeg prenosa podataka i višeg rezultata u kategoriji ukupno zapisanih bajtova (Total Bytes Written, TBW). Uz sveobuhvatnu, E2E zaštitu podataka i AES 256-bitno šifrovanje S70 omogućava i sigurnost i integritet podataka. Sve komponente smeštene u kućište modela S70 prošle su stroge provere, testiranja i sertifikovanje kako bi nastao pouzdan proizvod najvišeg kvaliteta. S70 dolazi u varijantama sa kapacitetima od 1 TB i 2 TB, kao i sa petogodišnjom garancijom.

 

Da biste saznali više o dostupnosti i cenama, obratite se najbližem predstavniku robne marke XPG putem web-stranice www.xpg.com.

 

 

 

 

 

 

UKOLIKO VAM SE SVIDELA OVA VEST POSETITE I LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK FAN STRANU!

 

Novi gejmerski telefoni - Xiaomi Black Shark 3 i Black Shark 3 Pro

Logitech G lansirao LIGHTSPEED Wireless PRO X Gaming slušalice

Mercedes-Benz predstavio futuristički automobil Avatar

Samsung inovativni lifestyle uređaji za domaćinstvo

Ko voli da ima mali, tu je Zanco Tiny t2

Domaći električni bicikli osvajaju svet!

Project NEON – stižu nam realističnii humanoidni avatari