Prikazi

Philips Brilliance 499P9H

Philips Brilliance 499P9H

Osim što pruža jedinstveno iskustvo korišćenja dva monitora široke dijagonale u jednom uređaju, višestruko nagrađivani Philipsov model donosi i funkcije za povećavanje produktivnosti, kao što su USB-C i iskačuća veb kamera sa podrškom za Windows Hello…

Dalje »

Oukitel WP5

Oukitel WP5

Kada je potrebno da telefon koristite u zahtevnim vremenskim usloviima gde vas vrebaju sneg, kiša, blato ili pak visoke temperature, sunce i prašina, jedino sigurno rešenje može biti neki robusni model iz teške kategorije poput novog pulena kompanije Oukitel...

Dalje »

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

Dalje »

BenQ W2000 »

Huawei P30 serija »

BenQ MH535 »

AKTUELNO

 

VESTI

Kompanija Huawei predstavila IdeaHub - novi pametni kancelarijski alat

Napisao nele, 2020-10-14 22:29:20 u Novosti

Kompanija Huawei je u zemljama Centralne i Istočne Evrope i nordijskog regiona zvanično lansirala IdeaHub - novu generaciju inteligentnih proizvoda za saradnju. Reč je o pametnom kancelarijskom ekosistemu koji ima za cilj poboljšanje efikasnosti preduzeća, posebno saradnje na daljinu tokom perioda socijalne distance. Od ponedeljka, 12. oktobra, korisnici u 27 zemalja biće u prilici da naruče IdeaHub. Serija proizvoda uključuje modele IdeaHub S i IdeaHub Pro.

 

 

 

 

Huawei IdeaHub je najnoviji pametni alat za produktivnost na radnim mestima, dizajniran tako da poboljša način rada timova. Ovo inteligentno kancelarijsko rešenje integriše različite funkcije, uključujući multi-screen saradnju između mobilnih telefona i računara, interaktivnu tablu, inteligentni rukopis, saradnju na daljinu i video konferencije.

 

Korisnicima koji tragaju za ultramodernim pametnim radnim mestom IdeaHub pruža tri jedinstvene karakteristike: otvoreni ekosistem za cloud video konferencije, inovativan i jednostavan dizajn proizvoda umesto tradicionalnog složenog hardvera i integrisanu tehnologiju veštačke inteligencije (AI).

 

Huawei IdeaHub podržava 3D usluge i platforme za cloud video konferencije, što znatno pojednostavljuje složeni process, pružajući bolje iskustvo sastanka u punoj 1080p HD rezoluciji, uz razmenu 4K sadržaja.

 

 

 

 

Zbog svog elegantnog, savremenog dizajna usmerenog na korisnike upravo IdeaHub je osvojio Red Dot Award 2020. Njegov dizajn izdvaja se i svojom jednostavnošću, odnosno vitkim umetničkim postoljem i spajanjem više kablova u jedan spoljni kabl za napajanje, čime se značajno olakšava samo postavljanje kablova. Ovaj inovativni alat dizajniran je tako da odgovara svakom okruženju, a sale za sastanke, otvorene kancelarijske prostore, izvršne prostorije i kućne kancelarije pretvara u pametne prostore. Korisnicima IdeaHub-a tabla, projektor i profesionalna oprema za video konferencije više neće biti potrebni.

 

IdeaHub dolazi sa funkcijama veštačke inteligencije, poput virtuelne akustične pregrade, koja blokira nepotrebnu buku. Istovremeno, AutoFrame automatski prilagođava ugao kamere konferencijskoj sali i broju učesnika. Zahvaljujući nizu od 12 mikrofona i 4K kameri, IdeaHub može automatski lokalizovati glas govornika u radijusu od 8 metara. Šira frekvencija za prenose obezbeđuje kristalno čist Hi-Fi zvuk na svakoj udaljenoj lokaciji.

 

“Naš cilj je da damo univerzalni 4K i veštačku inteligenciju čitavom asortimanu uređaja za saradnju, kao i najbolje alate koji podižu produktivnost i efikasnost preduzeća. Verujemo da svi zaposleni treba da uživaju u zajedničkom radu bez ikakvih ograničenja,” rekao je Peng Li, predsednik Cloud & AI Business Group Huawei za Centralnu i Istočnu Evropu i nordijsku regiju.

 

Pandemija koja je ove godine zadesila svet rezultirala je novim načinom rada. “Remote office” je nova realnost koja zahteva efikasnu komunikaciju sa fleksibilnog pametnog radnog mesta. “Vizija kompanije Huawei je da digitalnu tehnologiju dovede do svake osobe, doma ili organizacije, uz potpuno povezan inteligentni svet. U tom cilju nastavićemo da pružamo podršku kompanijama u stvaranju pametnih radnih prostora” istakao je Peng Li.

 

Više informacija o Huawei IdeaHub-u potražite na: https://e.huawei.com/en/products/cloud-communications/ideahub

 

 

 

 

 

 

 

UKOLIKO VAM SE SVIDELA OVA VEST POSETITE I LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK FAN STRANU!

 

Novi gejmerski telefoni - Xiaomi Black Shark 3 i Black Shark 3 Pro

Logitech G lansirao LIGHTSPEED Wireless PRO X Gaming slušalice

Mercedes-Benz predstavio futuristički automobil Avatar

Samsung inovativni lifestyle uređaji za domaćinstvo

Ko voli da ima mali, tu je Zanco Tiny t2

Domaći električni bicikli osvajaju svet!

Project NEON – stižu nam realističnii humanoidni avatari