PREGLED TRŽIŠTA

Prikazi

Philips Brilliance 499P9H

Philips Brilliance 499P9H

Osim što pruža jedinstveno iskustvo korišćenja dva monitora široke dijagonale u jednom uređaju, višestruko nagrađivani Philipsov model donosi i funkcije za povećavanje produktivnosti, kao što su USB-C i iskačuća veb kamera sa podrškom za Windows Hello…

Dalje »

Oukitel WP5

Oukitel WP5

Kada je potrebno da telefon koristite u zahtevnim vremenskim usloviima gde vas vrebaju sneg, kiša, blato ili pak visoke temperature, sunce i prašina, jedino sigurno rešenje može biti neki robusni model iz teške kategorije poput novog pulena kompanije Oukitel...

Dalje »

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

Dalje »

BenQ W2000 »

Huawei P30 serija »

BenQ MH535 »

AKTUELNO

 

VESTI

ThermalTake Adria i Kazna Kru klan organizovali World of Tanks turnir u Beogradu

Napisao prota, 2018-09-30 13:22:53 u Novosti

World of Tanks je jedna od retkih igara u kojoj su timovi sa Balkana imali uspeha. Naime, ESL tim Kazna Kru je učestvovao na svim većim takmičenjima u organizaciji Wargaminga, maltene od svog osnivanja. Pored ESL tima na ovom području je bilo formirano nekoliko desetina jakih klanova koji su bili izuzetno dominanti na globalnoj mapi i mogli su da bez problema pariraju i najboljim evropskim klanovima.

 

 

 

 

Iako više nema ESL Gold lige, na Balkanu i dalje postoji jaka zajednica igrača, što je i sam Wargaming potvrdio pošto izrazito veliki broj ljudi sa ovih prostora učestvuje na internim WoT turnirima. Upravo zato su pripadnici klana Kazna Kru, Kojot i Kalel rešili da naprave jedan opušten turnir, u formatu 3 na 3 , ne bili na jednom mestu okupili kako igrače, tako i sve ljubitelje ove igre.

 

Naravno, turnir ne bi bio interesantan bez nagrada, a za to su se pobrinuli brojni sponzori. ThermaTake Adria je obezbedio izuzetno atraktivne nagrade za prva tri mesta (tastature, slušalice i miševe) dok je Red Bull donirao nekoliko paketa Red Bull-a. Pored toga Gunnar, kompanija koja se bavi izradom specijalizovanih naočara za gejmere, je obezbedila nagrade za sve posetioce turnira. Takođe treba pomenuti i "Ovsenu Kašu" koja je obezbedila svoje proizvode za sve učesnike turnira, kao i kompaniju Sony koja je Kojotu i Kalelu omogućila korišćenje vrhunskog fotoaparata i bežičnog zvučnika iz koga je grmela muzika celo vreme. Naravno posebno priznanje ide Wargaming-u, kreatorima World of Tanks, koji su obezbedili izuzetnu puno "zlata"(in-game valuta u WoT-u) za prvih 8 timova.

 

 

 

 

Sam turnir je održan 16 septembra u igraonici Quest Gaming cafe, koja je bila dovoljno ljubazna da ustupi svoj prostor našim tenkistima. Turnir se igrao na njihovim najboljim mašinama, a osoblje igraonice, kao i sami organizatori su se maksimalno potrudili da izađu u susret kako takmičarima tako i mnogobrojnim posetiocima koji su došli da posmatraju tenkovske asove na delu. Pre samog finala organizovana je igra "virtuelne šuge" a glavna nagrada su bile Gunnar naočare za one koji ostanu poslednji na mapi.

 

Samo finale je bilo izuzetno napeto, a oba tima su se maksimalno trudila. Koliko je finale bilo ozbiljno, dovoljno govori podatak da je dva puta partija bila odlučena u duelu 1 na 1, te da su obojca takmičara mogli da unište jedan drugog sa jednom granatom. Ceo događaj je dobio odličnu ocenu, kako od takmičara, tako i od posetilaca, pa očekujemo da će turnir koji ista ekipa organizuje na Games.Con-u privući još veći broj timova.

 

 

 

 

 

 

UKOLIKO VAM SE SVIDELA OVA VEST POSETITE I LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK FAN STRANU!

 

Novi, super moćni Galaxy Note9: za one koji žele sve

Nokia 7 Plus dobitnik EISA nagrade za najbolji pametni telefon

AMD lansirao Radeon Pro WX 8200

Moćni Bluetooth zvučnici koji pune telefon bežičnim putem!

Povežite vaš bicikl i pametni telefon!

Savršena interaktivna zabava na vašem stolu, zidu ili podu!

Samsung QLED televizori bez burn in efekta