Prikazi

Philips Brilliance 499P9H

Philips Brilliance 499P9H

Osim što pruža jedinstveno iskustvo korišćenja dva monitora široke dijagonale u jednom uređaju, višestruko nagrađivani Philipsov model donosi i funkcije za povećavanje produktivnosti, kao što su USB-C i iskačuća veb kamera sa podrškom za Windows Hello…

Dalje »

Oukitel WP5

Oukitel WP5

Kada je potrebno da telefon koristite u zahtevnim vremenskim usloviima gde vas vrebaju sneg, kiša, blato ili pak visoke temperature, sunce i prašina, jedino sigurno rešenje može biti neki robusni model iz teške kategorije poput novog pulena kompanije Oukitel...

Dalje »

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

Dalje »

BenQ W2000 »

Huawei P30 serija »

BenQ MH535 »

AKTUELNO

 

VESTI

Samsung predstavio inovativne lifestyle uređaje za domaćinstvo

Napisao prota, 2020-01-10 14:54:10 u Novosti

Samsung je predstavio novu strategiju pod nazivom Age of Experience, kojom kompanija namerava da obeleži početak nove decenije. Reč je o pristupu uređajima kao inteligentnim saradnicima, uz ideju da tehnologija korisnicima pruža podršku u svakodnevnom životu.

 

Samsung nastoji da razvija uređaje za domaćinstva koji su u skladu sa savremenim načinom života, te da kombinuju moderan dizajn i inovativnu tehnologiju. Korisnicima je tako pružena mogućnost da odaberu inovativni uređaj za domaćinstvo koji će najbolje da im odgovara, kao i da im osigura potpunu povezanost i korisničko iskustvo.“, rekao je Harry Choi, viši potpredsednik Odeljenja za digitalni & lifestyle dizajn, Samsung Electronics.

 

 

 

 

Samsung sledi ideju po kojoj dom nije više samo mesto za opuštanje i relaksaciju, već ujedno i prostor za vežbanje, kancelarija, te izvor svakodnevne zabave. Zbog toga su odlučili da kreiraju uređaje koji su fleksibilni i višenamenski, odnosno koji će pratiti potrebe korisnika – Bespoke frižider, prenosnu indukcionu ploču, Cube seriju frižidera, te sistem za održavanje obuće.

 

Bespoke frižider zbog različite ponude materijala i boja, omogućuje korisnicima da se kreativno izraze prilikom uređenja kuhinje. Zahvaljujući opciji Flex Zone, funkcija frižidera može lako da se prilagodi potrebama korisnika, u zavisnosti da li želite da određeni deo koristite kao hladnjak ili kao zamrzivač.

 

Samsungova indukciona ploča je tanka i dvostruka, zbog čega omogućuje jednostavniju pripremu obroka u bilo kojoj prostoriji unutar doma. Poseduje dva indukciona plamenika i mogućnost postavljanja devet različitih nivoa jačine za pripremu različitih vrsta jela.

 

 

 

 

Nova Cube serija Samsungovih frižidera nudi tri nova, dimenzijama manja modela, koji mogu da rade u tri različita moda – Vine, Beer i Beauty. Radi se o modularnim hladnjacima, različitih stilskih kombinacija. Ovi frižideri zahvaljujući posebnoj tehnologiji hlađenja rade dovoljno tiho da ih bez problema možete postaviti i u spavaću sobu.

 

Samsungov sistem za održavanje obuće na jednostavan i prikladan način se brine o održavaju obuće kako bi ista trajala što duže.

 

 

 

 

 

UKOLIKO VAM SE SVIDELA OVA VEST POSETITE I LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK FAN STRANU!

 

Sensei Ten - novo oružje za vrhunske igrače!

Domaći električni bicikli osvajaju svet!

Nova linija Samsung QLED televizora

Moćni Bluetooth zvučnici koji pune telefon bežičnim putem!

BenQ GV1 - projektor za džep!

Click&Touch, prva intuitivna tastatura na svetu

Izrada sajta na klik – 30 minuta i gotovo!