PREGLED TRŽIŠTA

Prikazi

Philips Brilliance 499P9H

Philips Brilliance 499P9H

Osim što pruža jedinstveno iskustvo korišćenja dva monitora široke dijagonale u jednom uređaju, višestruko nagrađivani Philipsov model donosi i funkcije za povećavanje produktivnosti, kao što su USB-C i iskačuća veb kamera sa podrškom za Windows Hello…

Dalje »

Oukitel WP5

Oukitel WP5

Kada je potrebno da telefon koristite u zahtevnim vremenskim usloviima gde vas vrebaju sneg, kiša, blato ili pak visoke temperature, sunce i prašina, jedino sigurno rešenje može biti neki robusni model iz teške kategorije poput novog pulena kompanije Oukitel...

Dalje »

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

Dalje »

BenQ W2000 »

Huawei P30 serija »

BenQ MH535 »

AKTUELNO

 

VESTI

Online stomatološka ordinacija

Napisao misha, 2020-09-01 22:48:07 u Novosti

Živimo u digitalnoj eri, a do informacija dolazimo online u bilo koje vreme dana. Sajt i društvene mreže su digitalna lična karta u poslovnom svetu, a danas je gotovo nezamisljivo poslovati, a ne deliti informacije online. Tako se danas možemo informisati o svemu, istražiti željene proizvode ili usluge koje nas zanimaju i u najbržem mogućem roku zakazati ili kupiti iste.

 

Stomalogija se u poslednjih par decenija znatno razvija zahvaljujući velkom i brzom napretku tehnologije. Pre samo jednu deceniju odlazak kod zubara je izgledao potpuno drugačije nego danas. Dok je ranije to bio čist manuelni posao, sada, zahvaljujući razvoju tehnologija, koriste se savremene metode za rešavanje stomatoloških problema, a stomatolog 21. veka mora ići u korak sa svim promenana i prilagoditi svoj način rada dobu u kome živi.

 

 

 

 

 

Zubni implanti – savremena rešenja za bezube vilice

 

Najbolji način za nadoknadu izgubljenih zuba je ugradnja zubnih implantaˮ, tvrdi stomatolog dr Srđan Lolin. On nam je detaljno objasnio zbog čega su zubni implanti najbolje savremeno rešenje za bezube vilice:

 

Zubni implanti se ugrađuju u gornju ili donju vilicu, a fiksiraju se uz pomoću šrafa koji se stavlja u kost vilice. Pre nego što se ova procedura primeni u vilici ne može ostati ni jedan pacijentov zub, ali zahvaljujući zubnim implantima pacijent dobija fiksne zube, koji se ne vade iz usta.


Popularne procedure za ugradnju su All on 4 i All on 6, tj. ugradnja zuba na 4 ili 6 implantata. All on 4 je savremena procedura pomoću koje pacijenti koji nemaju ni jedan svoj zub, za samo nekoliko dana mogu da dobiju fiksne zube pri čemu se izbegavaju komplikovane procedure nadoknade kosti. U nekim slučajevima nema dovoljno kosti na onim mestima gde bi trebalo ugraditi implantate pa se zbog toga ne može primeniti tehnika all on 6, tj. ugrađivanje šest implantata, već se ugrađuje četiri implanta.


Samo ugrađivane zubnih implanata se sastoji iz više pojedinačnih procesa kao što su operativno vađenje svih zuba iz jedne vilice, čišćenje gnojnih kesica i niveliacija vilice, ugrađivanje četiri ili šest implantata po vilici i stavljanje privremenih zuba koji su fiksirani za implantate za jednu vilicu. Zahvaljujući najkvalitetnijim implantima o kojima su svi stomatolozi ordinacije dr Lolin učili od najboljih brazilskih stručnjaka, po ugradnji istih, mogu se odmah ponuditi privremeni zubi pacijentima. Implanti su posebno dizajnirani da mogu odmah da se opterete i vrlo brzo se vezuju za viličnu kost sa visokim procentom uspeha.


Dakle, zubni implanti vraćaju zaboravljeni smeh na lice, rešavaju problem bezubih vilica i jedno su od najbržih rešenja za dobijanje novih zuba koji, za razliku od starih proteza ne moraju da se vade iz usta, ˮ kaže stomatolog dr Srđan Lolin.

 

 

Zubni implanti cena je često pitanje u online ordinaciji

 

Zubni implanti cena je jedno od najčešćih pitanja koje naši pacijenti postavljaju online. Mnogi pacijenti nas kontaktiraju i pitaju za cenu zubnih implantata, odnosno za rekonstrukciju njihove vilice. Cena se određuje nakon slanja snimka online, odnosno snimanja zuba u samoj ordinaciji, jer se tek nakon analize snimka može dati precizna projekcija troškova.


On detaljno objašnjava kako se određuje cena ugradnje implantara:Usluge u ordinaciji dr Lolin idu u korak sa svetom jer se koriste najsavremenije metode rada. Naime, evropske cene ovih usluga su i do deset puta veće nego cene zubnih implanta u našoj ordinaciji, a način i kvalitet rada su podjednako dobri kako i u svim evropskim zemljama. Bez snimka je teško utvrditi tačne troškove jer nije uvek potrebno ugraditi toliko implantata koliko fali zuba. Ordinacija dr Lolin je savremeno opremljena u pogledu ljudstva i opreme. Svakog pacijenta pre ovakve intervencije slikamo sa 3D rentgenom. Imamo velik tim stručnjaka od 9 stomatologa koji su specijalizovani za oralnu hirurgiju i stomatološku protetiku. Pored toga u ordinaciji se nalazi devet stomatoloških sestara koje se staraju da boravak pacijenta u ordinaciji bude prijatan, ali one takođe i asistiraju u samom procesu dobijanja novih zuba.ˮ

 

 

Stomaloška ordinacija u Novom Sadu pruža i online usluge

 

Mnogi će se pitati kako je moguće da stomatološka ordinacija posluje i daje usluge online, ali ordinacija dr Lolin želi da bude tu stalno, za svaku nedoumicu svojim sadašnjim i budućim pacijentima. Oni imaju trasparanetan odnos sa svojim pacijentima pa tako sve cene usluga možete pogledati na saju odinacije Dr Lolin, a tu su i za sva pitanja koja se mogu postaviti online putem poziva ili poruke na Viberu, Whats Appu ili porukom na Fejsbuku i Instagramu. Trude se da odgovore u najkraćem mogućem roku, a na njihovom YouTube kanalu možete pogledati kako izledaju intervencije rađenje u njihovoj ordinaciji.

 

Ukoliko i vi želite blistav osmeh zaboravite stare stomatološke metode dozvolite nama da Vam pokažemo kako pomoću savremene stomatologije možemo nadoknaditi zube.”  - poručuje doktor Lolin za kraj.

 

 

 

 

 

 


UKOLIKO VAM SE SVIDELA OVA VEST POSETITE I LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK FAN STRANU!

 

Novi gejmerski telefoni - Xiaomi Black Shark 3 i Black Shark 3 Pro

Mercedes-Benz predstavio futuristički automobil Avatar

Samsung inovativni lifestyle uređaji za domaćinstvo

Ko voli da ima mali, tu je Zanco Tiny t2

Domaći električni bicikli osvajaju svet!

Project NEON – stižu nam realističnii humanoidni avatari

Click&Touch, prva intuitivna tastatura na svetu