Prikazi

Philips Brilliance 499P9H

Philips Brilliance 499P9H

Osim što pruža jedinstveno iskustvo korišćenja dva monitora široke dijagonale u jednom uređaju, višestruko nagrađivani Philipsov model donosi i funkcije za povećavanje produktivnosti, kao što su USB-C i iskačuća veb kamera sa podrškom za Windows Hello…

Dalje »

Oukitel WP5

Oukitel WP5

Kada je potrebno da telefon koristite u zahtevnim vremenskim usloviima gde vas vrebaju sneg, kiša, blato ili pak visoke temperature, sunce i prašina, jedino sigurno rešenje može biti neki robusni model iz teške kategorije poput novog pulena kompanije Oukitel...

Dalje »

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

Dalje »

BenQ W2000 »

Huawei P30 serija »

BenQ MH535 »

AKTUELNO

 

VESTI

Veritas proširuje mogućnosti korišćenja oblaka u sklopu svoje platforme

Napisao nele, 2021-02-28 15:10:30 u Novosti

Veritas Technologies, globalni lider u zaštiti podataka, dostupnosti i uvidima, objavljuje velika ažuriranja svoje Platforme usluga za podatake preduzeća (ESD), kako bi klijentima pružio jedinstvenu platformu za sve njihove scenarije upotrebe okruženja informatičkog oblaka. Današnji napredak obuhvata kupovinu HubStor-a kako bi se omogućile moćne opcije “bekapovanja” kao usluge, namenjene preduzećima. Veritas takođe lansira NetBackup™ 9 sa značajnim novim funkcijama koje pojednostavljuju operacije i pružaju korisnicima fleksibilnost i izbor za instalacije aplikacija na rubnim čvorovima mreže, u jezgru i oblaku.

 

Greg Hjuz, izvršni direktor Veritasa, rekao je: “Danas se više preduzeća nego ikada oslanja na usluge oblaka kao što su Microsoft 365, Slack i Box. Međutim, premalo kompanija razume da su same odgovorne za sprovođenje sopstvenih politika zaštite podataka za aplikacije SaaS tipa. Dodavanje HubStor-a u portfolio Veritasa omogućava korisnicima da s jedne platforme zaštite sve svoje podatke, od sada i SaaS podatke u oblaku, data centru ili na rubnim čvorovima mreže.”

 

Današnjim objavama, Veritas dodatno učvršćuje svoju poziciju lidera u zaštiti podataka, dostupnosti i uvidima širom multi-cloud okruženja. Veritasova Platforma usluga za podatake preduzeća podržava više od 800 različitih izvora podataka, preko 100 različitih operativnih sistema, više od 1.400 skladišnih ciljeva i više od 60 različitih cloud platformi.

 

 

 

 

 

Kupovina HubStor-a


Preuzimanje kompanije HubStor omogućava proširenu zaštitu za mnoštvo aplikacija SaaS tipa, uključujući Microsoft 365, Slack, Box i Google Workspace. HubStor je izgrađen na modernoj arhitekturi “prvo API” tipa koja pruža jasan put integraciji sa objedinjenom Platformom usluga za podatake preduzeća, kako bi se pojednostavile operacije i smanjio rizik, kao deo holističke strategije zaštite podataka.

 

HubStor je razvijen da prevaziđe neke od najvećih barijera s kojima se suočavaju preduzeća u vezi sa zaštitom podataka u oblaku. Dizajniran je od starta da zadovolji zahteve za visokim performansama i skalabilnošću, potrebne da bi se zaštitili podaci, omogućilo upravljanje i povraćaj velikih skupova podataka preduzeća. Integracija HubStor tehnologije u Veritas portfolio obezbediće korisnicima SaaS rešenje za bekap koje im omogućava da:

 

-     prilagode i skroje konfiguracije na visoko granuliranom nivou – uključujući pojedinačne stavke

 

-     oporavak podataka pomoću pojednostavljenog samouslužnog portala za krajnje korisnike;

 

-     budu usklađeni sa zahtevima za suverenitet podataka, uz globalni pristup lokacijama data centra;

 

-     otkriju uvide u svoje okruženje za bekap pomoću kontrolnih tabli i izveštavanja.

 

 

Tehnologija HubStor-a koristi moć Microsoft Azure platforme, pružajući korisnicima pristup globalno rasprostranjenoj Azure platformi za suverenitet podataka i replikaciju, mogućnost korišćenja drugih Azure usluga i opciju korišćenja sopstvene Azure pretplate. Kris Beri, potpredsednik kompanije Microsoft (WW Enterprise Commercial & Strategy), rekao je: “Veritas je dugo u partnerstvu s Microsoftom, kako bi pomagao klijentima da upravljaju podacima i zaštite svoje najvažnije podatke u oblaku. Preuzimanje HubStor-a i integracija s Veritasom omogućava da se u potpunosti iskoriste prednosti SaaS rešenja izgrađenih na Azure platformi i isporučuje bekapovanje kao uslugu klijentima širom sveta koje ima koristi od skaliranja, sigurnosti, pouzdanosti i fleksibilnosti koju pruža Azure.”

 

Mišel Bejli, potpredsednica grupe, generalni direktor i saradnik za istraživanje IDC-a, rekla je: “Preduzeća svuda prihvataju strategiju sa više oblaka, koja podrazumeva veći stepen oslanjanja na SaaS usluge. Preduzeća postaju sve svesnija da, iako arhitekture hibridnog oblaka mogu da isporuče ogromne pogodnosti, takođe mogu da uvedu složenost i rizik ako nisu pravilno zaštićene. Već počinjemo da uočavamo posledice rensomver napada ili narušavanja usaglašenosti gde postoji rascep između transformišućeg okruženja oblaka i nedovoljne zaštićenosti, dostupnosti ili analitike. Standardizovana, dosledna arhitektura širom posedstva podataka je od kritičnog značaja za pojednostavljivanje i smanjenje ukupnog rizika poslovanja.

 

 

 

 

 

 

 

UKOLIKO VAM SE SVIDELA OVA VEST POSETITE I LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK FAN STRANU!

 

 

Apple predstavio nove iPhone 12 modele

Mercedes-Benz predstavio futuristički automobil Avatar

Samsung inovativni lifestyle uređaji za domaćinstvo

Poly Sync spikerfoni – kompaktni, mobilni i drugačiji!

Domaći električni bicikli osvajaju svet!

Novi gejmerski telefoni - Xiaomi Black Shark 3 i Black Shark 3 Pro

Project NEON – stižu nam realističnii humanoidni avatari