Prikazi

Philips Brilliance 499P9H

Philips Brilliance 499P9H

Osim što pruža jedinstveno iskustvo korišćenja dva monitora široke dijagonale u jednom uređaju, višestruko nagrađivani Philipsov model donosi i funkcije za povećavanje produktivnosti, kao što su USB-C i iskačuća veb kamera sa podrškom za Windows Hello…

Dalje »

Oukitel WP5

Oukitel WP5

Kada je potrebno da telefon koristite u zahtevnim vremenskim usloviima gde vas vrebaju sneg, kiša, blato ili pak visoke temperature, sunce i prašina, jedino sigurno rešenje može biti neki robusni model iz teške kategorije poput novog pulena kompanije Oukitel...

Dalje »

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

Dalje »

BenQ W2000 »

Huawei P30 serija »

BenQ MH535 »

AKTUELNO

 

VESTI

Huawei Idea Hub – Pametna kancelarija

Napisao misha, 2021-03-30 18:51:39 u Novosti

Kompanija Veracomp, sada deo Exclusive Networks grupe, ekskluzivni je distributer Huawei enterprise opreme kako u Srbiji, tako i u regionu.

 

 

Danas više nego ikada komunikacija u poslovnom smislu se promenila. Sve više je online sastanaka, online prezentacija i webinara. Da bi to sve izgledalo profesionalno Huawei je napravio Idea Hub. Reč je o pametnom kancelarijskom ekosistemu koji može poboljšati efikasnost preduzeća, posebno pri komunikaciji na daljinu tokom perioda socijalne distance.

 

Huawei je u IdeaHub rešenju u jedan uređaj objedinio videokonferencijski kodek, interaktivni ekran, whiteboard funkcionalnost, računar i pristup aplikacijama iz svog ekosistema.

 

 

 

 

IdeaHub oličava jednostavnost zahvaljujući tankom, minimalističkom dizajnu koji savršeno spaja tehnologiju sa estetikom. To je savršena opcija za moderna radna mesta, kao sto su sobe za sastanke, kancelarije, otvorene kancelarijske površine i izložbene hale.

 

Idea Hub integraše telepresence funkcionalnosti, elektronsku tablu i video konferenciju u Cloud-u. Može pristupiti raznim aplikacijama kako bi omogućila digitalnu timsku saradnju.

 

Ovo inteligentno kancelarijsko rešenje integriše različite funkcije, uključujući multi-screen saradnju između mobilnih telefona i računara, interaktivnu tablu, inteligentni rukopis, saradnju na daljinu i video konferencije.

 

Do čak 20 uređaja, uključujući mobilne telefone, tablete i računare moguće je povezati na IdeaHub koristeći razne režime projekcije.

 

IdeaHub podržava bežično projektovanje putem koda za projekciju ili IdeaShare Kei-a i pruža Izlaz slike 1080p 60 fps sa namenskim čipom za obradu slika, pružajući jasno vizuelno iskustvo. Takođe, poseduje NFC deljenje sadržaja tako da je jednim dodirom sadržaj ekrana sa smartphonea moguće prikazati na ekranu.

 

Ovaj uređaj kompanijama može pomoći da urade digitalnu transfomaciju. Pogodan je za mnoge industrije, pokrivajući i telemedicinu, pametno obrazovanje i pametne finansije.

 

Huawei-ev jedinstveni inteligentni algoritam za praćenje pisanja, skraćuje kašnjenje pri pisanju za 35 ms, i omogućava korisniku osećaj kao da piše po papiru.

 

Zahvaljujući funkciji Inteligentnog prepoznavanja pisanja u stanju je da automatski identifikuje i pretvara reči, figure i grafikone, sa rukom pisane forme u digitalnu formu. Poseduje ELED ekran u 4K rezoluciji osetljiv na dodir.

 

Idea Hub sa 4K kamerom i 12 mikrofona zajedno sa Huawei-jevim audio-vizuelnim algoritmom omogućava veliki kvalitet sastanka. Mikrofoni pokrivaju prostor od 180 stepeni na udaljenosti 8m od ekrana uz precizno određivanje izvora zvuka na samo 0.5º.

 

Uređaj je u stanju da automatski identifikuje govornika i prikazuje ga izbliza. Takođe može da blokira pozadinsku buku za bolji kvalitet sastanka.

 

Integrisana Huawei AppGalerija omogućava korisnicima da skinu aplikacije koje su im potrebne na IdeaHub, kao što su na primer Teams, Skype…

 

 

 

 

Aktuelna ponuda se sastoji od tri modela Huawei IdeaHub rešenja u dve dijagonale ekrana, 65 i 86 inčna :

IdeaHub S / IdeaHub Pro / IdeaHub Enterprise

 

Za više informacija posetite sajt kompanije Veracomp

 

 

 

 

 

UKOLIKO VAM SE SVIDELA OVA VEST POSETITE I LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK FAN STRANU!

 

SteelSeries Aerox 3 i Aerox 3 Wireless ultra lagani gejming miševi

Poly Sync spikerfoni – kompaktni, mobilni i drugačiji!

Project NEON – stižu nam realističnii humanoidni avatari

Apple predstavio nove iPhone 12 modele

Mercedes-Benz predstavio futuristički automobil Avatar

Samsung inovativni lifestyle uređaji za domaćinstvo

Domaći električni bicikli osvajaju svet!